Belgische Wilrijk is vestiging carwashketen ANAC rijker

ANAC timmert ook in België hard aan de weg en pakt uit met een vestiging in Wilrijk. Het nieuwe filiaal ligt aan de Boomsesteenweg 949 en is voorzien van een nieuwe interieurbaan. ANAC Wilrijk is de vierde vestiging van het bedrijf in België.

Het van origine Nederlandse bedrijf heeft behalve in Wilrijk ook vestigingen in Anderlecht, Antwerpen en Borsbeek. De nieuwe carwash is uitgerust met een lopende band van 45 meter. Deze implementatie stelt de medewerkers in de gelegenheid om ook de binnenkant van de voertuigen onder handen te nemen. ANAC werd in 1940 opgericht en telt inmiddels tien vestigingen in Nederland en vier in België.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Belgische Wilrijk is vestiging carwashketen ANAC rijker | CarwashPro

Belgische Wilrijk is vestiging carwashketen ANAC rijker

ANAC timmert ook in België hard aan de weg en pakt uit met een vestiging in Wilrijk. Het nieuwe filiaal ligt aan de Boomsesteenweg 949 en is voorzien van een nieuwe interieurbaan. ANAC Wilrijk is de vierde vestiging van het bedrijf in België.

Het van origine Nederlandse bedrijf heeft behalve in Wilrijk ook vestigingen in Anderlecht, Antwerpen en Borsbeek. De nieuwe carwash is uitgerust met een lopende band van 45 meter. Deze implementatie stelt de medewerkers in de gelegenheid om ook de binnenkant van de voertuigen onder handen te nemen. ANAC werd in 1940 opgericht en telt inmiddels tien vestigingen in Nederland en vier in België.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.