Werkzaamheden Hello Carwash bijna afgerond volgens vlog

Hello Carwash, dat op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam wordt gebouwd, is bijna een feit. In het nieuwe onderkomen van DICO wordt binnenkort met de proefwassingen gestart. In de zeventiende vlog vertellen eigenaren Jeroen Visser en Theo Heikamp wat er nog moet gebeuren.

Het komt nu aan op de laatste loodjes. Het stofzuigplein wordt ingericht en er worden voorbereidingen getroffen voor proefwassingen. Hello Carwash fungeert als nieuwe showroom van DICO en gaat 4.000 m2 beslaan. In deze video is meer informatie te vinden.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Werkzaamheden Hello Carwash bijna afgerond volgens vlog | CarwashPro

Werkzaamheden Hello Carwash bijna afgerond volgens vlog

Hello Carwash, dat op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam wordt gebouwd, is bijna een feit. In het nieuwe onderkomen van DICO wordt binnenkort met de proefwassingen gestart. In de zeventiende vlog vertellen eigenaren Jeroen Visser en Theo Heikamp wat er nog moet gebeuren.

Het komt nu aan op de laatste loodjes. Het stofzuigplein wordt ingericht en er worden voorbereidingen getroffen voor proefwassingen. Hello Carwash fungeert als nieuwe showroom van DICO en gaat 4.000 m2 beslaan. In deze video is meer informatie te vinden.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.