Wasstraat Esso Leekerlanden ruimt veld voor tankshop

De wasgelegenheid bij tankstation Esso Leekerlanden in Hoorn verdwijnt en maakt plaats voor een vernieuwde en grotere tankshop. Volgens eigenaar Stefan Borst voldoet de wasstraat niet meer aan de eisen van de moderne klant en werd het dus tijd voor iets nieuws. De ondernemer wil met een vernieuwde en grotere shop meer klanten trekken.

Borst kreeg vorige week een vergunning voor de verbouwing op het terrein dat aan de A7 bij afslag Hoorn ligt. Zowel de tankshop als de daarbij behorende wasstraat zijn sinds 1997 in bedrijf. De ondernemer laat het Noordhollands Dagblad weten dat de wasgelegenheid wegens ruimtegebrek te weinig voordelen biedt voor de klant. Zo was overdekt stofzuigen bijvoorbeeld geen optie: “Je moet meegaan met de tijd, en als je daar de ruimte en capaciteit niet voor hebt, kun je beter voor wat anders kiezen.”

De komst van Carwash Hoorn aan de andere kant van het terrein sterkte Borst in zijn beslissing. De plannen voor de sluiting van zijn wasgelegenheid lagen er volgens de ondernemer al lang voordat de nieuwe carwash een feit was.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wasstraat Esso Leekerlanden ruimt veld voor tankshop | CarwashPro

Wasstraat Esso Leekerlanden ruimt veld voor tankshop

De wasgelegenheid bij tankstation Esso Leekerlanden in Hoorn verdwijnt en maakt plaats voor een vernieuwde en grotere tankshop. Volgens eigenaar Stefan Borst voldoet de wasstraat niet meer aan de eisen van de moderne klant en werd het dus tijd voor iets nieuws. De ondernemer wil met een vernieuwde en grotere shop meer klanten trekken.

Borst kreeg vorige week een vergunning voor de verbouwing op het terrein dat aan de A7 bij afslag Hoorn ligt. Zowel de tankshop als de daarbij behorende wasstraat zijn sinds 1997 in bedrijf. De ondernemer laat het Noordhollands Dagblad weten dat de wasgelegenheid wegens ruimtegebrek te weinig voordelen biedt voor de klant. Zo was overdekt stofzuigen bijvoorbeeld geen optie: “Je moet meegaan met de tijd, en als je daar de ruimte en capaciteit niet voor hebt, kun je beter voor wat anders kiezen.”

De komst van Carwash Hoorn aan de andere kant van het terrein sterkte Borst in zijn beslissing. De plannen voor de sluiting van zijn wasgelegenheid lagen er volgens de ondernemer al lang voordat de nieuwe carwash een feit was.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.