Fotoreportage: Mesa Coatings renoveerde WashArena Nahetal

Mesa Coatings werd ingeschakeld om de vloer van WashArena Nahetal te renoveren. Deze wasstraat met een vloeroppervlak van 250 vierkante meter bevindt zich in het Duitse Bad Kreuznach. Dankzij de werkzaamheden is de vloer gemakkelijker schoon te houden en weer gripvast.

Het team van Mesa Coatings plaatste het Mesa Fast Heavy Duty systeem in antislip uitvoering om de vloer af te werken. Er is gekozen voor een blauwe ondergrond. Naast de vloer werden ook de wanden aangepakt. Er is een wandoppervlak van 41 vierkante meter bewerkt met de Mesa Fast Wandcoating 7001. Hieronder is een impressie van de werkzaamheden te zien. 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.