Caramba presenteert X-Line velgenreiniger

Binnen de Carwash speelt voorreiniging  een belangrijke rol voor vuilverwijdering. Een van de belangrijkste onderdelen hiervan is de velgenreiniger. Omdat er vanuit de branche steeds meer interesse kwam voor een alkalische NTA-vrije velgenreiniger introduceerde Caramba Nederland de afgelopen maanden de X-Line Velgenreiniger.

Klanten spreken volgens Caramba hun waardering uit voor dit hoog alkalisch NTA-vrije product (pH-waarde 14). Het product plakt volgens gebruikers goed, is hoog geconcentreerd, waardoor zuinig in gebruik en verwijdert moeiteloos vervuilingen van de velgen. Het product kan sterk worden verdund, terwijl de alkaliteit hoog blijft. Ook zijn de tensiden beter biologisch afbreekbaar dan wettelijk voorgeschreven.

Caramba is een van de grotere leveranciers van carwashproducten en reinigingsmiddelen. Het bedrijf is ook sterk vertegenwoordigd binnen tankreiniging en industrie.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

1 reactie op “Caramba presenteert X-Line velgenreiniger”

Edwin Leuris|10.09.20|14:32

Zojuist een demo besteld van de X-Line velgenreiniger voor de velgen dan onze limousines. Ben benieuwd of ’t wat gaat worden met een alkalische reiniger. Over een paar weken is het testresultaat bekend en dan zal ik onze ervaring hier posten.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Caramba presenteert X-Line velgenreiniger | CarwashPro

Caramba presenteert X-Line velgenreiniger

Binnen de Carwash speelt voorreiniging  een belangrijke rol voor vuilverwijdering. Een van de belangrijkste onderdelen hiervan is de velgenreiniger. Omdat er vanuit de branche steeds meer interesse kwam voor een alkalische NTA-vrije velgenreiniger introduceerde Caramba Nederland de afgelopen maanden de X-Line Velgenreiniger.

Klanten spreken volgens Caramba hun waardering uit voor dit hoog alkalisch NTA-vrije product (pH-waarde 14). Het product plakt volgens gebruikers goed, is hoog geconcentreerd, waardoor zuinig in gebruik en verwijdert moeiteloos vervuilingen van de velgen. Het product kan sterk worden verdund, terwijl de alkaliteit hoog blijft. Ook zijn de tensiden beter biologisch afbreekbaar dan wettelijk voorgeschreven.

Caramba is een van de grotere leveranciers van carwashproducten en reinigingsmiddelen. Het bedrijf is ook sterk vertegenwoordigd binnen tankreiniging en industrie.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

1 reactie op “Caramba presenteert X-Line velgenreiniger”

Edwin Leuris|10.09.20|14:32

Zojuist een demo besteld van de X-Line velgenreiniger voor de velgen dan onze limousines. Ben benieuwd of ’t wat gaat worden met een alkalische reiniger. Over een paar weken is het testresultaat bekend en dan zal ik onze ervaring hier posten.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.