Eigen leerplatform BOVAG volgt OOTW op

Rechtenvrij van Unsplash

BOVAG lanceert begin volgend jaar een nieuw leerplatform waarin zowel tankstationleden en BOVAG-wasbedrijven en hun personeel terecht kunnen voor opleiding en ontwikkeling. Het initiatief is een gevolg van het beëindigen van het ontwikkel- en opleidingsfonds OOTW per 31 december 2020.

Het branchepaspoort, het online leerportaal voor de branche, blijft tot en met 31 december 2020 beschikbaar. Werkgevers en hun medewerkers kunnen tot die datum gebruik blijven maken van het uitgebreide aanbod online e-learnings, games, digitale naslagwerken en handboeken. Klassikale trainingen, maatwerk trainingstrajecten en subsidies zijn niet meer beschikbaar. Vanaf 1 januari 2021 wordt het scholings- en opleidingsaanbod ingevuld door de brancheorganisaties BOVAG en Beta.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eigen leerplatform BOVAG volgt OOTW op | CarwashPro

Eigen leerplatform BOVAG volgt OOTW op

Rechtenvrij van Unsplash

BOVAG lanceert begin volgend jaar een nieuw leerplatform waarin zowel tankstationleden en BOVAG-wasbedrijven en hun personeel terecht kunnen voor opleiding en ontwikkeling. Het initiatief is een gevolg van het beëindigen van het ontwikkel- en opleidingsfonds OOTW per 31 december 2020.

Het branchepaspoort, het online leerportaal voor de branche, blijft tot en met 31 december 2020 beschikbaar. Werkgevers en hun medewerkers kunnen tot die datum gebruik blijven maken van het uitgebreide aanbod online e-learnings, games, digitale naslagwerken en handboeken. Klassikale trainingen, maatwerk trainingstrajecten en subsidies zijn niet meer beschikbaar. Vanaf 1 januari 2021 wordt het scholings- en opleidingsaanbod ingevuld door de brancheorganisaties BOVAG en Beta.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.