Christ presenteert nieuwe Truckwash Nova

De Nova kan naar wens worden aangepast Foto: Pierre Krieger

De nieuwe Truckwash Nova van Christ Wash Systems is begin volgend jaar te zien in Nederland. De Nova maakt deel uit van de nieuwe Christ-generatie en vervangt de Magnum en de Taurus.

Christ had tot voor kort twee type truckwash-installaties, de Magnum en de Taurus, en daar komt nu de Nova voor in de plaats. “Nova betekent ‘nieuw’ in het Latijn en daarom is hij op vele punten aangepast zodat hij nog langer mee kan gaan”, zegt Pierre Krieger van Christ. “We kunnen het helemaal naar wens maken, met bijvoorbeeld de machine en de borstels in een eigen kleur, verlichting erop met led, rondom HD of alleen HD op het chassis, velgenreinigers, drogers etc.”

Met de komst van de Nova wordt ingespeeld op de vraag naar een nieuwe en verbeterde machine voor de truckwash, zegt Krieger. De eerste truckwash uit de Nova-serie komt begin volgend jaar te staan bij Autoverhuurt Bultman in Apeldoorn.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.