Weer van start

Wassen op Nationale Autowasdag voor Stichting ALS Nederland

"Ondernemers die meedoen aan de Nationale Autowasdag kunnen een belangrijke duit in het zakje doen van Stichting ALS Nederland" Foto: Shutterstock

De jaarlijkse Nationale Autowasdag staat weer voor de deur. Op zaterdag 29 juni wassen en poetsen BOVAG autowas- en poetsbedrijven voor het goede doel. Dit jaar is dat Stichting ALS Nederland.

Stichting ALS Nederland zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. In Nederland krijgen zo’n 500 mensen per jaar deze zenuw- en spierziekte en de kans op overlijden is groot. “Helaas is er nog geen medicijn om ALS te genezen. Daarom is wetenschappelijk onderzoek zo belangrijk”, zegt BOVAG. “Ook financiert de stichting onderzoeksprojecten voor een betere kwaliteit van zorg en leven voor mensen met ALS en hun naasten. Daarvoor is veel geld nodig. Door mee te doen aan de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 29 juni kun je een hele belangrijke duit in het zakje doen van Stichting ALS Nederland.”

Naar de consument wordt gecommuniceerd dat er op Nationale Autowasdag wordt gewassen voor het goede doel. Volgens BOVAG is 1 euro per daadwerkelijke wassing wenselijk met een minimum donatiebedrag van 250 euro per locatie. Na afloop van de actie ontvangt Stichting ALS Nederland een cheque met het opgehaalde totaalbedrag. Ondernemers die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via de website van BOVAG.

20.000 euro

Vorig jaar deden 102 autowas- en poetsbedrijven mee aan de Nationale Autowasdag. Toen is er 20.000 euro ingezameld voor Stichting Ambulance Wens. In 2022 werd er door 111 bedrijven een bedrag van 28.308 euro gedoneerd aan het Nationaal MS Fonds.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wassen op Nationale Autowasdag voor Stichting ALS Nederland | CarwashPro
Weer van start

Wassen op Nationale Autowasdag voor Stichting ALS Nederland

"Ondernemers die meedoen aan de Nationale Autowasdag kunnen een belangrijke duit in het zakje doen van Stichting ALS Nederland" Foto: Shutterstock

De jaarlijkse Nationale Autowasdag staat weer voor de deur. Op zaterdag 29 juni wassen en poetsen BOVAG autowas- en poetsbedrijven voor het goede doel. Dit jaar is dat Stichting ALS Nederland.

Stichting ALS Nederland zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. In Nederland krijgen zo’n 500 mensen per jaar deze zenuw- en spierziekte en de kans op overlijden is groot. “Helaas is er nog geen medicijn om ALS te genezen. Daarom is wetenschappelijk onderzoek zo belangrijk”, zegt BOVAG. “Ook financiert de stichting onderzoeksprojecten voor een betere kwaliteit van zorg en leven voor mensen met ALS en hun naasten. Daarvoor is veel geld nodig. Door mee te doen aan de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 29 juni kun je een hele belangrijke duit in het zakje doen van Stichting ALS Nederland.”

Naar de consument wordt gecommuniceerd dat er op Nationale Autowasdag wordt gewassen voor het goede doel. Volgens BOVAG is 1 euro per daadwerkelijke wassing wenselijk met een minimum donatiebedrag van 250 euro per locatie. Na afloop van de actie ontvangt Stichting ALS Nederland een cheque met het opgehaalde totaalbedrag. Ondernemers die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via de website van BOVAG.

20.000 euro

Vorig jaar deden 102 autowas- en poetsbedrijven mee aan de Nationale Autowasdag. Toen is er 20.000 euro ingezameld voor Stichting Ambulance Wens. In 2022 werd er door 111 bedrijven een bedrag van 28.308 euro gedoneerd aan het Nationaal MS Fonds.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.