TV-serie

Loogman Carwash decor voor opnames Duitse crimiserie

Foto ter illustratie: Shutterstock

Loogman Carwash is gevraagd als opnamelocatie voor een nieuwe TV-serie. Het gaat om de Duitse crimiserie Der Amsterdam-Krimi, die eerst op Duitse televisie wordt vertoond en later ook op de Nederlandse streamingdiensten te zien zal zijn.

“We krijgen regelmatig aanvragen binnen om mee te doen met TV shows of series”, zegt directeur van de Loogman Groep Kees Yzebaart op LinkedIn. Dit keer gaat het om opnames voor de nieuwe crimiserie Der Amsterdam-Krimi, waarin onder andere de Nederlandse acteur Fedja van Huêt een hoofdrol speelt. “Wel weer gaaf en natuurlijk doen we mee”, zegt Yzebaart.

Volgens Yzebaart blijft het daar niet bij en is ook de volgende aanvraag al binnen. Dan zal het gaan om een videoclip met bekende artiesten die waarschijnlijk bij Loogman zal worden opgenomen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Loogman Carwash decor voor opnames Duitse crimiserie | CarwashPro
TV-serie

Loogman Carwash decor voor opnames Duitse crimiserie

Foto ter illustratie: Shutterstock

Loogman Carwash is gevraagd als opnamelocatie voor een nieuwe TV-serie. Het gaat om de Duitse crimiserie Der Amsterdam-Krimi, die eerst op Duitse televisie wordt vertoond en later ook op de Nederlandse streamingdiensten te zien zal zijn.

“We krijgen regelmatig aanvragen binnen om mee te doen met TV shows of series”, zegt directeur van de Loogman Groep Kees Yzebaart op LinkedIn. Dit keer gaat het om opnames voor de nieuwe crimiserie Der Amsterdam-Krimi, waarin onder andere de Nederlandse acteur Fedja van Huêt een hoofdrol speelt. “Wel weer gaaf en natuurlijk doen we mee”, zegt Yzebaart.

Volgens Yzebaart blijft het daar niet bij en is ook de volgende aanvraag al binnen. Dan zal het gaan om een videoclip met bekende artiesten die waarschijnlijk bij Loogman zal worden opgenomen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.