Branche komt samen in Krakau

Inschrijving SHINE Car Wash Show geopend

Foto ter illustratie: Shutterstock

De carwashsector komt in oktober samen op de allereerste SHINE Car Wash Show Central Europe. Vertegenwoordigers uit de gehele Centraal-Europese carwashsector zullen op 1 en 2 oktober in Krakau aanwezig zijn om te netwerken en zich te laten inspireren door interessante workshops en de nieuwste carwash-innovaties.

SHINE wordt georganiseerd door ProMedia Group, die om het jaar ook de bekende Car Wash Show Europe in Amsterdam organiseert en de jaarlijkse Tankstation Vakbeurs (nu: Mobility Energy Expo) in Utrecht. Het evenement is verdeeld over twee dagen. De eerste dag (1 oktober) begint met een Car Wash Inspiration Tour, waarbij alle aanwezige carwashprofessionals een inspirerende carwashlocatie bezoeken. Gevolgd door een netwerkborrel en het SHINE & Dine-diner.

Op de tweede dag (2 oktober) worden na de officiële opening van SHINE de meest recente innovaties getoond op de beursvloer en kunnen bezoekers zich bij de workshops laten inspireren door experts. Ook daarna is er gelegenheid om te netwerken met een drankje. De locatie voor het SHINE event is het trendy CKF_13 in Krakau.

Wie komen er?

Tientallen exposanten delen op de beursvloer de laatste innovaties op het gebied van autowassen, waarmee ondernemers hun carwash kunnen beginnen, professionaliseren of verder uitbreiden. Exposanten zijn onder onder andere leveranciers van carwashapparatuur, -installaties en -systemen en fabrikanten van chemie en autoreinigingsproducten. Bezoekers zijn naast carwashondernemers ook vertegenwoordigers van autodealerbedrijven en professionele autodetailers en carrosseriebedrijven. Met een verwachte bezoekersdeelname van meer dan 750 gelijkgestemden biedt SHINE het ideale platform om ideeën uit te wisselen en het netwerk uit te breiden.

Registreren

De inschrijving voor SHINE is officieel gestart. Wie op 1 en 2 oktober bijgepraat wil worden over de laatste ontwikkelingen in de Centraal-Europese carwashsector en carwasheigenaren, professionals en leveranciers wil ontmoeten, kan zich online aanmelden voor het event. Een ticket voor de tweede dag – met de beurs en de workshops – is gratis. Tickets voor de site visit en/of het netwerkdiner op de eerste dag zijn tegen betaling beschikbaar en hebben een beperkte oplage.

Meer informatie over SHINE vind je op de website.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inschrijving SHINE Car Wash Show geopend | CarwashPro
Branche komt samen in Krakau

Inschrijving SHINE Car Wash Show geopend

Foto ter illustratie: Shutterstock

De carwashsector komt in oktober samen op de allereerste SHINE Car Wash Show Central Europe. Vertegenwoordigers uit de gehele Centraal-Europese carwashsector zullen op 1 en 2 oktober in Krakau aanwezig zijn om te netwerken en zich te laten inspireren door interessante workshops en de nieuwste carwash-innovaties.

SHINE wordt georganiseerd door ProMedia Group, die om het jaar ook de bekende Car Wash Show Europe in Amsterdam organiseert en de jaarlijkse Tankstation Vakbeurs (nu: Mobility Energy Expo) in Utrecht. Het evenement is verdeeld over twee dagen. De eerste dag (1 oktober) begint met een Car Wash Inspiration Tour, waarbij alle aanwezige carwashprofessionals een inspirerende carwashlocatie bezoeken. Gevolgd door een netwerkborrel en het SHINE & Dine-diner.

Op de tweede dag (2 oktober) worden na de officiële opening van SHINE de meest recente innovaties getoond op de beursvloer en kunnen bezoekers zich bij de workshops laten inspireren door experts. Ook daarna is er gelegenheid om te netwerken met een drankje. De locatie voor het SHINE event is het trendy CKF_13 in Krakau.

Wie komen er?

Tientallen exposanten delen op de beursvloer de laatste innovaties op het gebied van autowassen, waarmee ondernemers hun carwash kunnen beginnen, professionaliseren of verder uitbreiden. Exposanten zijn onder onder andere leveranciers van carwashapparatuur, -installaties en -systemen en fabrikanten van chemie en autoreinigingsproducten. Bezoekers zijn naast carwashondernemers ook vertegenwoordigers van autodealerbedrijven en professionele autodetailers en carrosseriebedrijven. Met een verwachte bezoekersdeelname van meer dan 750 gelijkgestemden biedt SHINE het ideale platform om ideeën uit te wisselen en het netwerk uit te breiden.

Registreren

De inschrijving voor SHINE is officieel gestart. Wie op 1 en 2 oktober bijgepraat wil worden over de laatste ontwikkelingen in de Centraal-Europese carwashsector en carwasheigenaren, professionals en leveranciers wil ontmoeten, kan zich online aanmelden voor het event. Een ticket voor de tweede dag – met de beurs en de workshops – is gratis. Tickets voor de site visit en/of het netwerkdiner op de eerste dag zijn tegen betaling beschikbaar en hebben een beperkte oplage.

Meer informatie over SHINE vind je op de website.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.