Evo Star

Christ ontvangt derde Red Dot Award

De Evo Star-wasstraat heeft een modulair ontwerp Foto: Christ

De Evo Star wasstraat-installatie van Christ Wash Systems is bekroond met de Red Dot Award, in de categorie Product Design 2024. Het ontwerp wint de award vanwege ‘het design, de Blade-lichtelementen en de strakke lijnen’. 

Het ontwerp van de Evo Star wordt gekenmerkt door Blade-lichtelementen. Het display is afgestemd op het Blade-design en de verschillende wasprogramma’s worden aangegeven door Blade-verlichting.

“De eenvoudige en veilige toegang leidt de wasklant naar de wasstraat”, zegt Christ. “Het design en de verlichte Blades maken de wasstraat tot een spannende belevenis. Geoptimaliseerde was-, droog- en glanservaringen zullen indruk maken op de eindgebruiker.”

Combineren

De wastunnel heeft een modulair ontwerp, waardoor verschillende componenten kunnen worden gecombineerd. “Afhankelijk van de wensen van de operator kunnen de Evo Star wastunnelelementen zodanig worden gecombineerd dat een optimaal wasresultaat en waservaring worden bereikt.”

Christ kreeg al eerder een Red Dot Design Award voor de Vega rollover-installatie en voor
de Blade-lijn voor zelfbedieningswassystemen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ ontvangt derde Red Dot Award | CarwashPro
Evo Star

Christ ontvangt derde Red Dot Award

De Evo Star-wasstraat heeft een modulair ontwerp Foto: Christ

De Evo Star wasstraat-installatie van Christ Wash Systems is bekroond met de Red Dot Award, in de categorie Product Design 2024. Het ontwerp wint de award vanwege ‘het design, de Blade-lichtelementen en de strakke lijnen’. 

Het ontwerp van de Evo Star wordt gekenmerkt door Blade-lichtelementen. Het display is afgestemd op het Blade-design en de verschillende wasprogramma’s worden aangegeven door Blade-verlichting.

“De eenvoudige en veilige toegang leidt de wasklant naar de wasstraat”, zegt Christ. “Het design en de verlichte Blades maken de wasstraat tot een spannende belevenis. Geoptimaliseerde was-, droog- en glanservaringen zullen indruk maken op de eindgebruiker.”

Combineren

De wastunnel heeft een modulair ontwerp, waardoor verschillende componenten kunnen worden gecombineerd. “Afhankelijk van de wensen van de operator kunnen de Evo Star wastunnelelementen zodanig worden gecombineerd dat een optimaal wasresultaat en waservaring worden bereikt.”

Christ kreeg al eerder een Red Dot Design Award voor de Vega rollover-installatie en voor
de Blade-lijn voor zelfbedieningswassystemen.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.