Eerste locatie

Nieuwe Van Staveren Carwash op Urk officieel geopend

Van Staveren Carwash op Urk heeft twee rollovers van WashTec en vier wasboxen van Savona Foto: Van Staveren

De nieuwe Van Staveren Carwash op Urk is afgelopen week officieel geopend. Op deze locatie draaien twee rollovers van WashTec en vier wasboxen van Savona. Urk is de eerste locatie die ‘om’ is van Blue Carwash naar Van Staveren. 

Algemeen directeur Jitha van Staveren opende de carwash ten overstaan van ruim vijftig genodigden. Dat deed ze samen met projectleider Robert Uneken en Rense van Slooten, met wie het originele plan is ontwikkeld voor het autowascentrum. Met één druk op de knop werd de carwash geopend, gevolgd door twee dagen feest met catering, een ballonartiest en de Urker band Leuster.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Algemeen directeur Jitha van Staveren opende de carwash. (foto: Van Staveren)

De onbemande carwash is zes dagen in de week, 24 uur per dag open en volledig cashless. Daarbij zijn alle gewenste voorzieningen aanwezig om de auto een volledige schoonmaakbeurt te geven, zoals stofzuigers inclusief dashboardblower en luchteiland. Op de locatie staan binnenkort ook vendingmachines met onder meer ruitenwisservloeistof.

Bezitters van grote voertuigen kunnen terecht bij wasbox 4. Deze is extra breed en voorzien van een vaste trap. De rollover biedt ook nog twee andere features. Meijer: “Zo kun je ervoor kiezen om tijdens het wassen in de auto te blijven en bieden we een ‘EV-programma’, een speciaal wasprogramma voor elektrische voertuigen.”

Dertien

Van Staveren gaat alle dertien Blue Carwash vestigingen vernieuwen naar Van Staveren Carwash. Urk is de eerste locatie die ‘om’ is.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe Van Staveren Carwash op Urk officieel geopend | CarwashPro
Eerste locatie

Nieuwe Van Staveren Carwash op Urk officieel geopend

Van Staveren Carwash op Urk heeft twee rollovers van WashTec en vier wasboxen van Savona Foto: Van Staveren

De nieuwe Van Staveren Carwash op Urk is afgelopen week officieel geopend. Op deze locatie draaien twee rollovers van WashTec en vier wasboxen van Savona. Urk is de eerste locatie die ‘om’ is van Blue Carwash naar Van Staveren. 

Algemeen directeur Jitha van Staveren opende de carwash ten overstaan van ruim vijftig genodigden. Dat deed ze samen met projectleider Robert Uneken en Rense van Slooten, met wie het originele plan is ontwikkeld voor het autowascentrum. Met één druk op de knop werd de carwash geopend, gevolgd door twee dagen feest met catering, een ballonartiest en de Urker band Leuster.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Algemeen directeur Jitha van Staveren opende de carwash. (foto: Van Staveren)

De onbemande carwash is zes dagen in de week, 24 uur per dag open en volledig cashless. Daarbij zijn alle gewenste voorzieningen aanwezig om de auto een volledige schoonmaakbeurt te geven, zoals stofzuigers inclusief dashboardblower en luchteiland. Op de locatie staan binnenkort ook vendingmachines met onder meer ruitenwisservloeistof.

Bezitters van grote voertuigen kunnen terecht bij wasbox 4. Deze is extra breed en voorzien van een vaste trap. De rollover biedt ook nog twee andere features. Meijer: “Zo kun je ervoor kiezen om tijdens het wassen in de auto te blijven en bieden we een ‘EV-programma’, een speciaal wasprogramma voor elektrische voertuigen.”

Dertien

Van Staveren gaat alle dertien Blue Carwash vestigingen vernieuwen naar Van Staveren Carwash. Urk is de eerste locatie die ‘om’ is.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.