'Schonere toekomst'

Inleveren statiegeldflesjes en -blikjes nu ook bij Loogman in Aalsmeer

De Loogman Groep is al langer bezig met afvalscheiding, en daar is nu een statiegeldautomaat bijgekomen Foto: Loogman

Bij een groeiend aantal tankstations langs de snelwegen in Nederland kunnen consumenten lege statiegeldflesjes en -blikjes inleveren. Bij carwashes is deze service nog vrij uniek. Bij Loogman tanken & wassen in Aalsmeer is nu een statiegeldautomaat geplaatst met directe terugbetaling.

De statiegeldautomaat stort direct via ‘Tikkie terug’ het geld terug of doneert – wanneer de klant daarvoor kiest – aan KiKa. De Loogman Groep is al langer bezig met afvalscheiding. Zo onderzocht het bedrijf hoeveel afval en afvalsoorten klanten weggooien. De afvalbakken en logistiek zijn bij Loogman inmiddels zo ingericht, dat het afval netjes wordt gescheiden en dus beter wordt gerecycled. Dit doet Loogman nu ook voor statiegeldverpakkingen. “Bij Loogman zijn we trots op onze samenwerking met Statiegeld Nederland”, zegt regiomanager Justin Rauwers. “Deze samenwerking past perfect binnen onze visie om ons de komende tien jaar te ontwikkelen tot een maximaal geautomatiseerde carwash in een duurzame ‘Loogman wereld’. Samen maken we recycling toegankelijker voor een schonere toekomst.”

Voorbeeld

Jeroen Hillen, directeur van Statiegeld Nederland is blij met de statiegeldautomaat bij de wasstraat: “Het is een voor de consument hele logische plek om statiegeldverpakkingen in te kunnen leveren. We hopen dan ook dat veel wasstraten het voorbeeld van Loogman volgen. Op deze manier bied je je klant gemak en komen er meer statiegeldverpakkingen terug.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inleveren statiegeldflesjes en -blikjes nu ook bij Loogman in Aalsmeer | CarwashPro
'Schonere toekomst'

Inleveren statiegeldflesjes en -blikjes nu ook bij Loogman in Aalsmeer

De Loogman Groep is al langer bezig met afvalscheiding, en daar is nu een statiegeldautomaat bijgekomen Foto: Loogman

Bij een groeiend aantal tankstations langs de snelwegen in Nederland kunnen consumenten lege statiegeldflesjes en -blikjes inleveren. Bij carwashes is deze service nog vrij uniek. Bij Loogman tanken & wassen in Aalsmeer is nu een statiegeldautomaat geplaatst met directe terugbetaling.

De statiegeldautomaat stort direct via ‘Tikkie terug’ het geld terug of doneert – wanneer de klant daarvoor kiest – aan KiKa. De Loogman Groep is al langer bezig met afvalscheiding. Zo onderzocht het bedrijf hoeveel afval en afvalsoorten klanten weggooien. De afvalbakken en logistiek zijn bij Loogman inmiddels zo ingericht, dat het afval netjes wordt gescheiden en dus beter wordt gerecycled. Dit doet Loogman nu ook voor statiegeldverpakkingen. “Bij Loogman zijn we trots op onze samenwerking met Statiegeld Nederland”, zegt regiomanager Justin Rauwers. “Deze samenwerking past perfect binnen onze visie om ons de komende tien jaar te ontwikkelen tot een maximaal geautomatiseerde carwash in een duurzame ‘Loogman wereld’. Samen maken we recycling toegankelijker voor een schonere toekomst.”

Voorbeeld

Jeroen Hillen, directeur van Statiegeld Nederland is blij met de statiegeldautomaat bij de wasstraat: “Het is een voor de consument hele logische plek om statiegeldverpakkingen in te kunnen leveren. We hopen dan ook dat veel wasstraten het voorbeeld van Loogman volgen. Op deze manier bied je je klant gemak en komen er meer statiegeldverpakkingen terug.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.