Voor meer SHINE

Zeven slimme diensten om de carwash op te poetsen

Foto ter illustratie: ProMedia

Om branchegenoten alvast op te warmen voor SHINE Car Wash Show Central Europe in oktober heeft ProMedia een gratis digitale brochure samengesteld waarin enkele innovatieve carwashdiensten worden belicht.

Deze digitale brochure voor SHINE biedt interessante informatie over autowasabonnementen, mobiele autowasdiensten en de voor- en nadelen van waterloos autowassen. Ook lees je meer over CaaS (Car as a Service) en milieuvriendelijk autowassen. Al deze onderwerpen komen ook aan bod tijdens de eerste editie van SHINE in Krakau.

Het evenement is verdeeld over twee dagen. De eerste dag (1 oktober) begint met een Car Wash Inspiration Tour, waarbij alle aanwezige carwashprofessionals een inspirerende carwashlocatie bezoeken. Gevolgd door een netwerkborrel en het SHINE & Dine-diner.

Op de tweede dag (2 oktober) worden na de officiële opening van SHINE de meest recente innovaties getoond op de beursvloer en kunnen bezoekers zich bij de workshops laten inspireren door experts. Ook daarna is er gelegenheid om te netwerken met een drankje. De locatie voor het SHINE event is het trendy CKF_13 in Krakau.

Wie benieuwd is naar de brochure, kan dit gratis downloaden via deze link.

Meer informatie over SHINE vind je op de website.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.