Carwash in Amerongen breidt uit

Sinds enkele weken heeft Carwash Reede in Amerongen de tweede WashTec Softcare 2 Pro roll-over in gebruik genomen. Enkele maanden eerder is de ‘oude’ roll-over al vervangen door eenzelfde nieuwe SoftCare 2 machine en startte de bouw van de tweede washal. Nu staan er twee dezelfde machines naast elkaar bij het Shell-tankstation aan de N225 in de Utrechtse plaats Amerongen.

De uitbreiding was gewenst door de vele wassingen die er in Amerongen gedaan worden en het feit dat elke Volvo na een werkplaatsdoorgang bij het dealerbedrijf van Reede schoon aan de klant overhandigd wordt. Eigenaren Hans en Henry Zumbrink zijn blij met de verdubbelde wascapaciteit en het verbeterde wasresultaat van de nieuwe WashTec-machines. Zo is o.a het wielwasresultaat opgeknapt door het WheelJet-systeem wat nauwkeurig de velgen wast met 21”wielborstels met ingebouwde 70bar hogedruk-sproeiers.

Specificaties nieuw carwash-machines in Reede:

  • Washoogte 2.60m
  • SofTecsPUR wasmateriaal
  • WheelFlash velgenchemie
  • Wielwasborstels 21” met 70bar HD
  • Hogedruk voorwas
  • ShineTecs polishprogramma
  • Flexstream dakblaasmond
  • Segment gestuurd onderkantwasinstallatie

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.