Hanex, Veghel, wasstraat, borstel, Peugeot

Kleiboer Carwash mag nieuwe vestiging bouwen in Apeldoorn

Carwash Kleiboer mag eindelijk uitbreiden naar de Woonboulevard in Apeldoorn. De gekozen locatie is geschikt bevonden en het gemeentebestuur heeft de bezwaarschriften van omwonenden naast zich neergelegd. Het college van burgemeester en wethouders ziet de wasstraat als verwacht dat het zorgt voor extra publiek richting de Woonboulevard. Het bestemmingsplan dat de bouw mogelijk maakt wordt donderdag in de gemeenteraad besproken en lijkt definitief.

Eigenaresse Wil Kleiboer is verheugd met de uitkomst. “We hadden al enige tijd plannen om uit te breiden. Soms is het zo druk bij de andere vestiging aan de Sleutelbloemstraat, dat we het bijna niet aankunnen.” Ze is bijna een jaar bezig geweest met de rompslomp rondom de uitbreiding. “Daarom zijn we ook zo blij dat het nu eindelijk zo goed als rond is.”

Bouwstart

Op het braakliggende terrein achter meubelzaak De Groot Wonen, wordt waarschijnlijk nog voor de zomer gestart met het bouwen. “We wilden al een tijd een extra locatie. Nu kunnen we het eindelijk realiseren. We weten dat we nu een grote nieuwe groep kunnen aanspreken. Als wij het niet hadden gedaan, had waarschijnlijk iemand anders het gedaan.” Volgens haar is in de desbetreffende hoek van Apeldoorn nog geen andere aanbieder. Ze denkt dan ook dat de nieuwe wasstraat een groot succes zal worden.

Een aantal omwonenden heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de komst van de wasstraat. Ze zijn bang voor overlast en vrezen een minder mooi uitzicht vanuit huis. Daarnaast betwijfelen ze of het een goed idee is op deze plek een carwash te realiseren. “Gelukkig ging het college niet mee in deze bezwaren. We hadden het ook niet verwacht en hebben nu de definitieve zekerheid.”

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.