Hanex plaatst roll-over en wasboxen bij nieuw station Nuland

Carwash- en tankstation-exploitant Hanex opende onlangs een nieuwe vestiging in het Brabantse Nuland. Eigenaar Rob van Herpen koos hier voor een roll-over en twee zelfwasboxen. Het eigen merk is prominent op de gevel geplaatst. De ondernemer wil die naam als sterk carwash-merk in de lokale markt zetten. “We hebben best veel locaties in de Brabantse regio. Maar veel mensen weten dat niet”, legt Van Herpen uit.

Door deze naam duidelijker in de markt te zetten, moet het makkelijker worden om over de eigen activiteiten te communiceren. “Het maakt de marketing een stuk beter. Hanex moet echt een bekend carwash-merk worden in de regio.” Het bedrijf heeft tien tankstations, waarvan er negen een autowasfaciliteit hebben. Daarnaast heeft de ondernemer drie stand-alone wasstraten.

Contactloos betalen

Bij de nieuwe vestiging in Nuland werd gekozen voor een roll-over en voor twee zelfwasboxen met contactloze betaalmogelijkheid. “We hebben ook gekeken naar de optie om hier een wasstraat te plaatsen. Maar daarmee zouden we onze eigen concurrent worden.”

Enkele kilometers verderop in de plaats Heesch is namelijk een kettingwasstraat van Hanex gevestigd. “Wasstraten trekken toch vaak een ander publiek. Dus door een roll-over in Nuland te plaatsen konden we voorkomen dat we met twee vestigingen op hetzelfde waspubliek zouden mikken”, legt Van Herpen uit.

Leverancier

Bij de nieuwe locatie is gekozen voor een apparaat van WashTec. “Dat was geen gemakkelijke keuze. Andere leveranciers hebben ook goede installaties. Maar we werken van oudsher met WashTec en onze monteur kent de machine goed. Daarnaast hebben we een iets beter gevoel bij de waskwaliteit.”

De specificaties van de nieuwe roll-over:

 • Tec Specs SoftCare Primo 24
 • Washoogte 2.40 meter
 • SofTecsPUR-wasmateriaal met extra grote diameter en hogere rotatiesnelheid voor nog zorgvuldiger en grondiger wassen
 • Schuim voorwas
 • Chemisch voorwasprogramma (insectenverwijderaar)
 • Velgenchemie sproeisysteem
 • Wielwasborstels 21” met 70bar ingebouwde hogedruk
 • Zijkant hogedruk
 • Segment-gestuurde onderkant wasinstallatie
 • Waxprogramma met RainTecs
 • Polishprogramma met ShineTecs
 • Dakblaasmond 30 graden kantelend voor nog beter droogresultaat aan de achterzijde
 • Multibox bediensysteem met fuelPOS-kassakoppeling
 • Volledige installatie werkt op onthard water

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hanex plaatst roll-over en wasboxen bij nieuw station Nuland | CarwashPro

Hanex plaatst roll-over en wasboxen bij nieuw station Nuland

Carwash- en tankstation-exploitant Hanex opende onlangs een nieuwe vestiging in het Brabantse Nuland. Eigenaar Rob van Herpen koos hier voor een roll-over en twee zelfwasboxen. Het eigen merk is prominent op de gevel geplaatst. De ondernemer wil die naam als sterk carwash-merk in de lokale markt zetten. “We hebben best veel locaties in de Brabantse regio. Maar veel mensen weten dat niet”, legt Van Herpen uit.

Door deze naam duidelijker in de markt te zetten, moet het makkelijker worden om over de eigen activiteiten te communiceren. “Het maakt de marketing een stuk beter. Hanex moet echt een bekend carwash-merk worden in de regio.” Het bedrijf heeft tien tankstations, waarvan er negen een autowasfaciliteit hebben. Daarnaast heeft de ondernemer drie stand-alone wasstraten.

Contactloos betalen

Bij de nieuwe vestiging in Nuland werd gekozen voor een roll-over en voor twee zelfwasboxen met contactloze betaalmogelijkheid. “We hebben ook gekeken naar de optie om hier een wasstraat te plaatsen. Maar daarmee zouden we onze eigen concurrent worden.”

Enkele kilometers verderop in de plaats Heesch is namelijk een kettingwasstraat van Hanex gevestigd. “Wasstraten trekken toch vaak een ander publiek. Dus door een roll-over in Nuland te plaatsen konden we voorkomen dat we met twee vestigingen op hetzelfde waspubliek zouden mikken”, legt Van Herpen uit.

Leverancier

Bij de nieuwe locatie is gekozen voor een apparaat van WashTec. “Dat was geen gemakkelijke keuze. Andere leveranciers hebben ook goede installaties. Maar we werken van oudsher met WashTec en onze monteur kent de machine goed. Daarnaast hebben we een iets beter gevoel bij de waskwaliteit.”

De specificaties van de nieuwe roll-over:

 • Tec Specs SoftCare Primo 24
 • Washoogte 2.40 meter
 • SofTecsPUR-wasmateriaal met extra grote diameter en hogere rotatiesnelheid voor nog zorgvuldiger en grondiger wassen
 • Schuim voorwas
 • Chemisch voorwasprogramma (insectenverwijderaar)
 • Velgenchemie sproeisysteem
 • Wielwasborstels 21” met 70bar ingebouwde hogedruk
 • Zijkant hogedruk
 • Segment-gestuurde onderkant wasinstallatie
 • Waxprogramma met RainTecs
 • Polishprogramma met ShineTecs
 • Dakblaasmond 30 graden kantelend voor nog beter droogresultaat aan de achterzijde
 • Multibox bediensysteem met fuelPOS-kassakoppeling
 • Volledige installatie werkt op onthard water

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.