Focus op carwash tijdens internationale conferentie Idac in Amsterdam

Tijdens de internationale Idac-conferentie in Amsterdam wordt volop aandacht besteed aan carwash. De grote spelers uit de autowassector zijn allemaal aanwezig om hun visie te delen met bezoekers tijdens dit tweedaagse evenement. Het vindt plaats op 31 mei en 1 juni 2017 in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

Deelnemers kunnen tijdens Idac luisteren naar vier grote leveranciers van carwash-installaties. WashTec, Istobal, Otto Christ en Kärcher geven alle acte de présence in Amsterdam. Daarnaast is aandacht voor onder andere Big Data, kunstmatige intelligentie en betalingsverkeer. Zo spreken onder meer BigBrother, MyOrder en A2i over nieuwe technologie.

Tankstations

Het congres richt zich ook op de tankstationmarkt, met een uitgebreid sprekersprogramma. Onder meer Ruth Leach, Global Retail Engineering General Manager van Shell International, spreekt over haar visie op brandstofretailen. Naast Shell zijn ook andere tankstationbedrijven aanwezig. Niet alleen grote internationale maatschappijen, maar ook zelfstandige retailers.

Een voorbeeld hiervan is het Scandinavische bedrijf Uno-X, dat spreekt over wat er komt kijken bij de aanleg van een netwerk van waterstofpunten. Daarnaast delen enkele experts op het gebied van retailplanning en marktanalyse, namelijk Kalibrate en GMAP Consulting, hun kennis.

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om Idac te bezoeken. De dag is volledig verzorgd, inclusief eten en drinken. Het evenement vindt plaats op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Inschrijven kan via: www.idac17.com.

Auteur: Tom van Gurp

Tom van Gurp is de vaste redacteur voor vakblad TankPro en schrijft ook regelmatig over ontwikkelingen in de autowasbranche voor vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.