Loogman opent ijssalon bij zijn carwash en tankstation in Aalsmeer

In de shop bij het tankstation en de bijbehorende wasgelegenheden van Loogman in Aalsmeer is sinds dinsdag 2 mei een ijssalon gevestigd. Voor het aanbieden van de twintig verschillende smaken schepijs werkt Loogman samen met De IJswinckel. Het gespecialiseerde ijsbedrijf heeft zes vestigingen in Zuid-Holland. Naast de standaard schepijs-smaken wordt er een speciale Loogman-smaak aan het assortiment toegevoegd.

Via een blog op zijn site laat eigenaar Ger Loogman weten dat hij een tijdje op zoek was naar iets nieuws in zijn shop. Toen hij vorig jaar in juli zijn vernieuwde shop opende, miste hij nog iets. Hij had redelijk wat ruimte over, alleen nog geen invulling. “Op een gegeven moment kwam ik een andere ondernemer tegen. Hij heeft een tijd geleden twee tankstations gehad. Ook hij zocht naar wat nieuws en door een idee van zijn zoontje startte hij met de verkoop van schepijs vanuit zijn stations, met succes.”

Eerste tankstation

De man waarover Loogman op zijn site schrijft, richt niet veel later het merk De IJswinckel op. Dat wordt dus de nieuwste try-out van Loogman, nadat hij vorig jaar met succes een Febo opende in zijn Aalsmeerse tankshop. Volgens hem is ‘de kroket uit de muur’ een enorm succes geworden. De ondernemer is de eerste in het petrolkanaal die samenwerkt met De IJswinckel, een formule die zich specialiseert in vers schepijs zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.