Bovag ‘leden-bezoeken-ledendag’ druk bezocht

Ruim honderd ondernemers waren op 22 juni aanwezig op een ‘leden-bezoeken-ledendag’ van Bovag Autowasbedrijven in Limburg. Onder leiding van dagvoorzitter Tom van ’t Hek werden aan de Maasoever in Roermond de actualiteiten uit de branche doorgenomen, waarna met twee touringcars de bedrijven All-In Carwash in Echt en Carwash Meijers in Beek werden bezocht.

Speciaal te gast op de traditionele jaarlijkse Bovag-bijeenkomst waren de vertegenwoordigers van de nieuwe Belgische brancheorganisatie BBRV. Zij werden door Van ‘t Hek meteen aan de tand gevoeld over het afgekondigde autowasverbod in Vlaanderen. Een succesvolle lobby van de nieuwe club heeft ervoor gezorgd dat professionele wasstraten gewoon kunnen draaien, ondanks het dreigende drinkwatertekort. Alleen straatwassen is verboden.

Nationale Autowasdag

Tijdens het plenaire deel werd verder nog aandacht besteed aan de naderende Nationale Autowasdag op zaterdag 1 juli.”Deze heeft als thema ‘Bij ons is uw gulden een euro waard’, waarmee de meerwaarde van het Bovag-autowasbedrijf wordt benadrukt. Aanmelden voor deze promotieactie, waar geen kosten aan verbonden zijn, kan nog steeds”, aldus Huyskens. Branchemanager Erik Stern blikte vervolgens terug op een succesvolle studiereis naar de internationale carwash-beurs in Las Vegas en kondigde voor volgend jaar een soortgelijke trip aan, waar alle leden zich tegen die tijd voor kunnen inschrijven.

Leverancier BigBrother presenteerde een nieuw systeem om klantendata te verzamelen. Ter afsluiting van de plenaire bijeenkomst was ruimschoots aandacht voor actualiteiten rondom de aanstaande cao-onderhandelingen, legionella-preventie met een inhoudelijke bijdrage van BioBeheer en milieuzaken met een vragenvuur gericht aan Van der Velden Rioleringsbeheer. Na afloop van het plenaire deel werden de twee Limburgse carwash-bedrijven bezocht, waarna de dag werd afgesloten met een barbecue.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.