Istobal, OKQ8

Istobal wint tender voor leveren carwashes aan OKQ8 Denemarken

Carwash-producent Istobal heeft in Denemarken een tender gewonnen van oliemaatschappij OKQ8. Istobal Denemarken blijft hierdoor de hoofdleverancier van deze tankstationketen. Het bedrijf gaat naast carwashes ook de chemie leveren. De duur van de tender is drie jaar, van 2017 tot en met 2019. Drie jaar geleden won Istobal de tender ook al.

Het omvat niet alleen de levering van meerdere nieuwe roll-overs, maar ook de bijkomende accessoires zoals stofzuig-units en mattenreinigingsmachines. Door het SWAN-ecolabel dat de fabrikant onlangs ontving, mag Istobal Denemerken ook de chemie leveren in de aankomende jaren. De retailmanagers van OKQ8 kregen onlangs de gelegenheid om de fabriek te bezoeken en de nieuwste M’Nex 32-roll-over van de Spaanse carwash-leverancier te bekijken. In Nederland Deze wordt in Nederland geleverd door EenzetCarwash.

OKQ8

OKQ8 is een grote speler in Zweden en Denemarken met een uitgebreid netwerk van tankstations. Door het vernieuwde contract behoudt Istobal een sterke positie in de Deense tankstationmarkt. Deze markt is belangrijk voor het Spaanse bedrijf, want het is de op twee na grootste exportmarkt. De verkopen zijn afgelopen jaar met vijftig procent gestegen in vergelijking met het jaar ervoor.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.