Matz carwash, Deventer, Martin Kniest

Matz carwash viert vijfjarig jubileum in Deventer

Matz carwash uit Deventer vierde onlangs het vijfjarig jubileum van de wasgelegenheid. Eigenaar Martin Kniest ontving al vanaf vroeg in de morgen diverse felicitaties en geschenken. Als speciale promotie kon de auto gewassen worden voor een bedrag dat correspondeert met het aantal jaren dat het autowasbedrijf bestaat, namelijk voor vijf euro. Daarnaast kon het Premium VIP-programma voor 4 x 5 euro worden aangeschaft. Daarbij worden binnen- en buitenkant schoongemaakt. De ondernemer maakte tevens diverse uitbreidingen bekend.

“We zijn enorm trots dat we dit in vijf jaar hebben kunnen bereiken. Al vroeg in de morgen kwamen wat klanten met bloemen en taarten en uiteraard felicitaties. Dat maakt het nog allemaal wat mooier”, zegt Kniest. De hele dag was het nog drukker dan op een normaal weekend. Buiten de versiering met ballonnen stond er voor kinderen een springkussen. “We zijn blij dat het weer in ons jubileumweekend goed meewerkte. Het feestje viel niet in het water. Iedereen heeft kunnen genieten.”

Uitbreiding

Een recente toevoeging aan de wasstraat in Deventer is een nieuw bandenglans-station. “Na veel zoeken zijn we nu honderd procent tevreden met het eindresultaat. In tegenstelling tot sommige alternatieven laat deze versie geen vette velgen met overtollig product achter”, meldt Kniest. Volgens hem zorgt de nieuwste toevoeging ervoor dat banden minder snel uitdrogen en de levensduur van de band verlengd wordt. Het nieuwe product wordt toegevoegd aan het premium programma. Ook heeft het bedrijf onlangs een meelopende wielwasser van Washtec gekocht, deze wordt binnenkort geïnstalleerd (zie voor de specificaties het overzicht onderaan dit artikel).

Matz carwash in Deventer is gevestigd aan de Hanzeweg in de Overijsselse stad. Begin volgend jaar zal Matz Carwash Deventer haar activiteiten verder uitrollen met de komst van een poetscentum en een samenwerking met een schadeherstelbedrijf op locatie voor ‘spot repair’ en cosmetische behandelingen. Ook wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe extra vestiging in Zutphen. Deze moet medio 2018 geopend worden voor het publiek.

Specificaties van de meelopende wielwasser van Washtec:

  • Meeloopbereik 1.050 mm
  • Elektronisch geregelde synchrone loop, conform transportbandsnelheid
  • Aandrijving middels onderhoudsvrije getande riemen
  • Pneumatische insturing van de borstels
  • Rollengelagerde telescopische geleiding
  • Inclusief HD-pomp 4 kW, 80 bar, 2 sproeiers
  • Uitvoering in plaatstaal vuurverzinkt en voorzien van poedercoating

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.