Esso,

Nieuwe Esso-carwash speelt in op zelfwas-verbod Zwolle

Naast het Esso-tankstation aan de Stadshagenallee 1 in Zwolle moet aan het einde van dit jaar een nieuwe wasgelegenheid openen. Momenteel wordt hard gewerkt om de locatie voor november dit jaar op te leveren. Haan, eigenaar van het Esso-station gaat de wasgelegenheid zelf in beheer nemen.

Behalve de roll-overs van Washtec worden er vier wasboxen geplaatst waar de auto zelf met een hogedrukspuit gereinigd kan worden. Volgens Zwollenu was de vraag naar een goede wasgelegenheid in de buurt groot. Dit vanwege de apv van Zwolle waar in staat dat inwoners in delen van Stadshagen hun auto zelf niet mogen wassen. Deze regel werd opgesteld met het oog op het milieu en het feit dat bodemverontreiniging kan optreden. Het overtreden van deze regels kan resulteren in een boete.

Haan

De Haan Minerale Oliën B.V. maakt deel uit van de Hametha groep en exploiteert een uitgebreid en groeiend netwerk van tankstations in Nederland. De Haan Minerale Oliën levert via haar dochtermaatschappij Haan Fuelservice brandstoffen aan zelfstandige dealerstations, waardoor het netwerk een landelijke dekking kent. Diverse stations van De Haan beschikken over wasgelegenheden als roll-overs en wasboxen, vaak van het merk Washtec.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.