Truckwash

Tankstation plaatst truckwash om de hele markt te bedienen

Tankstation Sanderman wordt uitgebreid. Bij het grote tankstation met shop in Rijssen wordt 1 september een truckwash in gebruik genomen. Buiten de wasstraat en wasboxen die het bedrijf al heeft, hopen ze met de nieuwe aanwinst de hele markt te kunnen bedienen zowel op het tankgedeelte als bij het wassen. “Dat was ook de gedachte achter de plaatsing”, zegt Evert Sanderman, één van de eigenaars.

De broers Sanderman hebben een groot tankstation in Rijssen met een zeer uitgebreid wasgedeelte. Naast de shop, het tankgedeelte, de wasstraat en wasboxen is nu dus ook een truckwash geplaatst. “We zagen bij onze klanten de nood aan een wasplaats voor wat grotere voertuigen. We krijgen best veel grotere busjes en vrachtwagens die voorheen nog niet terecht konden bij ons wasgedeelte.” De truckwash wordt op vrijdag 1 september in gebruik genomen. Tot die tijd worden renovaties verricht aan de wasstraat.

Taurus

Om het wascentrum compleet te maken, hebben de broers voor de Christ Taurus gekozen in een uitvoering met alle opties die er te krijgen waren. “We hebben bij verschillende leveranciers gekeken en dachten dat Christ het beste aan onze wensen kon voldoen”, zegt Sanderman. De hogedruk voorwas gaf voor hem en zijn broer de doorslag. De nieuwe wasinstallatie is geleverd in de kleuren blauw en grijs. “Dezelfde kleuren als in ons logo. Het valt niet heel erg op, maar geeft wel eenheid.”

De machine die geplaatst is, heeft dubbel opgehangen onderhoudsvrije zijborstels en een speciaal voorsproeisysteem met chemie. Rondom de truck is een oscillerende hoge druk en schuim- en shampoo-mogelijkheden. Voertuigen worden op het einde nog een keer afgespoeld met osmosewater. “Door de truckwash kunnen we nu alles wassen: auto’s, bestelbussen, vrachtwagens (ook met aanhanger), losse aanhangers, touringcars, trekkers met oplegger en silowagens.”

Truckwash, Christ

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.