Shell De Rijp

Foto’s van de bijzondere architectuur bij wasgelegenheid in De Rijp

Het verhaal achter het nieuwe Shell-tankstation met wasgelegenheden is natuurlijk mooi, maar de beelden bij dit verhaal zijn misschien nog wel mooier. Het nieuwe station dat er bijzonder uit moest zien van de welstandscommissie in De Rijp, is erg beeldend. Aan de eis die werd gesteld is volgens bezoekers van het tankstation zeker voldaan. De eigenaar is sowieso enorm trots op het project dat hem jaren en jaren aan voorbereiding heeft gekost. 

Eigenaar Rik van den Bosch showde zijn recentelijk geopende tankstation met wasgelegenheden aan CarwashPro. Vol trots vertelt hij over de het verleden en de toekomst. Hij laat zijn eetgelegenheid zien, de plaats waar veel mensen uit de omgeving stoppen voor een vers broodje. Ook zijn wasgelegenheid van Washtec toont hij vol trots. Tijdens het interview blijkt dat de locatie populair is, klanten stromen binnen en de wasboxen zijn bijna geen enkel moment leeg.

Lees het uitgebreide verhaal met ondernemer Rik van den Bosch.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.