Anac tweede Nederlandse partij in ‘Carwash Hall of Fame’

Anac wordt opgenomen in de Carwash Hall of Fame. Het bedrijf van de gebroeders Peters wordt op 25 september tijdens een feestelijke avond in Amsterdam officieel gepresenteerd als nieuwste lid. Een eer die eerder te beurt viel aan Ger Loogman. Daarnaast staan vooral Amerikaanse ondernemers op het lijstje, dat sinds 1962 wordt bijgehouden. “Een geweldige eer, als je ziet welke namen verder in de Hall of Fame zijn opgenomen. Die bedrijven vormen internationaal echt de bakermat van de carwash-sector”, vertelt Lex Peters trots.

Samen met zijn broer René runt hij het bedrijf. “Wat ik vooral mooi vind, is de waardering die dit ook aan ons personeel geeft. Mijn broer en ik doen dit natuurlijk niet alleen. Sommige medewerkers werken al 25 jaar bij ons bedrijf”, zegt hij. Het bedrijf blijft uitbreiden en innoveren. “Nummer 14 staat op de planning. In België bouwen we aan een nieuw project. Daar wil ik verder nog niet over uitweiden. Volgend jaar moet deze geopend worden.”

Papa en mama bedrijf

De prijs gaat naar mensen die iets voor de branche hebben betekend. Volgens Peters is het bedrijf enorm gegroeid. “Veel carwashbedrijven begonnen met één simpele carwash, een papa-en-mama-bedrijf dat overging op de volgende generatie. Als ik zie waar we begonnen zijn en wat de branche nu in zijn geheel voorstelt, dan is het echt veel professioneler geworden allemaal.”

De ondernemer is vooral trots op de veranderingen die werden geïntroduceerd in de Nederlandse carwash-wereld. Hij noemt twee voorbeelden. “Op onze locatie in Den Bosch voerden we als eerste het overdekt stofzuigen in. Daarnaast is het gratis stofzuigen op locatie een grote verandering die veel anderen in de sector van ons hebben overgenomen.” Dat daar veel waarde aan wordt. gehecht, blijkt uit de uitbreiding op de locatie in Breda. “We bouwen daar een overdekte dek van 60 bij 20 vierkante meter, enkel en alleen om de auto te stofzuigen.”

Hall of fame

The Car Wash Hall of Fame Award wordt door de International Carwash Association (ICA) gepresenteerd sinds 1962. De organisatie voegt namen toe tijdens evenementen die het organiseert. Mensen die in aanmerking komen om in de lijst te worden opgenomen, zijn professionals uit de sector die een impact hebben gehad op de professionele carwash-industrie. Het is de hoogste eer die bij de organisatie te behalen valt.

De selectie gebeurt aan de hand van enkele punten:

  • Leiderschap: De kandidaat moet breed gezien worden als succesvol leider in het marktgebied en het bedrijf dat vertegenwoordigd wordt naar een leidende positie hebben getild.
  • Samenwerking: De kandidaat moet hebben laten zien dat het anderen wil helpen om succesvol te worden in de carwash-branche.
  • Innovatie: De kandidaat moet nieuwe ideeën hebben geïntroduceerd of nieuwe processen of producten hebben gelanceerd in de sector.
  • Hulp aan de industrie: De kandidaat moet hebben gediend bij een carwash-organisatie in het bestuur of anders en bij hebben gedragen aan speciale programma’s.
  • Carrière: De kandidaat moet een flinke carrière hebben in de industrie.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Anac tweede Nederlandse partij in ‘Carwash Hall of Fame’ | CarwashPro

Anac tweede Nederlandse partij in ‘Carwash Hall of Fame’

Anac wordt opgenomen in de Carwash Hall of Fame. Het bedrijf van de gebroeders Peters wordt op 25 september tijdens een feestelijke avond in Amsterdam officieel gepresenteerd als nieuwste lid. Een eer die eerder te beurt viel aan Ger Loogman. Daarnaast staan vooral Amerikaanse ondernemers op het lijstje, dat sinds 1962 wordt bijgehouden. “Een geweldige eer, als je ziet welke namen verder in de Hall of Fame zijn opgenomen. Die bedrijven vormen internationaal echt de bakermat van de carwash-sector”, vertelt Lex Peters trots.

Samen met zijn broer René runt hij het bedrijf. “Wat ik vooral mooi vind, is de waardering die dit ook aan ons personeel geeft. Mijn broer en ik doen dit natuurlijk niet alleen. Sommige medewerkers werken al 25 jaar bij ons bedrijf”, zegt hij. Het bedrijf blijft uitbreiden en innoveren. “Nummer 14 staat op de planning. In België bouwen we aan een nieuw project. Daar wil ik verder nog niet over uitweiden. Volgend jaar moet deze geopend worden.”

Papa en mama bedrijf

De prijs gaat naar mensen die iets voor de branche hebben betekend. Volgens Peters is het bedrijf enorm gegroeid. “Veel carwashbedrijven begonnen met één simpele carwash, een papa-en-mama-bedrijf dat overging op de volgende generatie. Als ik zie waar we begonnen zijn en wat de branche nu in zijn geheel voorstelt, dan is het echt veel professioneler geworden allemaal.”

De ondernemer is vooral trots op de veranderingen die werden geïntroduceerd in de Nederlandse carwash-wereld. Hij noemt twee voorbeelden. “Op onze locatie in Den Bosch voerden we als eerste het overdekt stofzuigen in. Daarnaast is het gratis stofzuigen op locatie een grote verandering die veel anderen in de sector van ons hebben overgenomen.” Dat daar veel waarde aan wordt. gehecht, blijkt uit de uitbreiding op de locatie in Breda. “We bouwen daar een overdekte dek van 60 bij 20 vierkante meter, enkel en alleen om de auto te stofzuigen.”

Hall of fame

The Car Wash Hall of Fame Award wordt door de International Carwash Association (ICA) gepresenteerd sinds 1962. De organisatie voegt namen toe tijdens evenementen die het organiseert. Mensen die in aanmerking komen om in de lijst te worden opgenomen, zijn professionals uit de sector die een impact hebben gehad op de professionele carwash-industrie. Het is de hoogste eer die bij de organisatie te behalen valt.

De selectie gebeurt aan de hand van enkele punten:

  • Leiderschap: De kandidaat moet breed gezien worden als succesvol leider in het marktgebied en het bedrijf dat vertegenwoordigd wordt naar een leidende positie hebben getild.
  • Samenwerking: De kandidaat moet hebben laten zien dat het anderen wil helpen om succesvol te worden in de carwash-branche.
  • Innovatie: De kandidaat moet nieuwe ideeën hebben geïntroduceerd of nieuwe processen of producten hebben gelanceerd in de sector.
  • Hulp aan de industrie: De kandidaat moet hebben gediend bij een carwash-organisatie in het bestuur of anders en bij hebben gedragen aan speciale programma’s.
  • Carrière: De kandidaat moet een flinke carrière hebben in de industrie.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.