Jumpstart, Loogman

Fotoalbum: Loogman Tanken & Wassen Aalsmeer

Ger Loogman, bekend van zijn tankstations en wasstraten loopt trots door zijn filiaal in Aalsmeer. Het ‘kleine dorp’ voor alles wat een automobilist nodig heeft, ziet hij als zijn paradepaardje. De foto’s verderop in dit artikel laten zien wat hij in jaren gebouwd heeft. Een uitgebreide carwash, die zelfs op een natte dag nog veel mensen weet te trekken. “Het is een bijzondere locatie. Speciaal voor de voorwas heb ik een aparte kleine wasstraat gebouwd. Daar ben ik vrij uniek in.”

Recentelijk is hij begonnen met een project genaamd Jumpstart. Een keer per week zit hij met vier mensen uit verschillende vakgebieden samen, om na te denken over de toekomst van zowel de tankstation- als de carwashbranche. Uiteraard met de focus op zijn eigen bedrijf Loogman Tanken en Wassen. “Wat ik sowieso al heb besloten, is dat ik niet verder ga uitbreiden aankomende tijd.” De toekomst is daar volgens hem te onzeker voor.

Tijdens een flinke rondleiding laat hij niet alleen het wasgedeelte van zijn bedrijf zien, maar ook zijn tankstation met de recentelijk geopende ijssalon. Bekijk de foto-impressie van ons bezoek hieronder:

Lees ook: Loogman: Grillige sfeer wassector gevolg van oververzadigde markt

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.