Christ sluit partnerschap met beursorganisatie Uniti

De Duitse beursorganisator Uniti heeft partnerschappen afgesloten met leidende ondernemingen in de tankstationbranche. Het gaat hierbij onder meer om Christ, Bever en Scheidt & Bachmann. De samenwerking moet concrete meerwaarde voor de leden creëren en bijdragen aan de toekomstige levensvatbaarheid van de branche.

Doel van de partnerschappen is de realisatie van een competentie-overdracht tussen de partners en Uniti-leden en daarmee de totale branche. De ondernemingen zijn afkomstig uit de sectoren tankstationtechniek, autowasserij, shop en administratie en stellen hun expertise ter beschikking om gezamenlijk met de leden het verkoopkanaal tankstation te versterken en verder te ontwikkelen.

De zeven competentiepartners zijn:

  • Bever Innovations, B.V., Zierikzee/Nederland – verlichting voor tankstations
  • Otto Christ AG – Wash Systems, Memmingen/Duitsland – autowasserijen
  • 
Concardis GmbH, Eschborn/Duitsland – paymen
  • Eurodata AG, Saarbrücken/Duitsland – Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen
  • 
PWM GmbH & Co. KG, Bergneustadt/Duitsland – prijzenborden
  • 
Scheidt & Bachmann GmbH, Mönchengladbach/Duitsland – kassasystemen
  • 
Sonax GmbH, Neuburg/Duitsland – car care

“

De competentiepartners bieden ieder voor zich technische en organisatorische kwaliteitsoplossingen voor tankstations, onder andere de nieuwste salesconcepten en fundamentele ondersteuning bij de bedrijfsvoering en productselectie”, aldus de initiatiefnemers.

“De Uniti-leden krijgen hierdoor de kans om op een moeilijke markt te acteren met toekomstperspectief en de gestelde uitdagingen te overwinnen. Zo levert de beursorganisator een beslissende bijdrage aan het behoud van de bestaande aanbod- en concurrentiestructuur in het Duitse olie-middenbedrijf en daarmee de totale branche.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.