Washin7, Bergen op Zoom

Washin7 strijkt neer in Bergen op Zoom

Washin7 gaat zich in Bergen op Zoom vestigen. Wethouder Ad Coppens heeft afgelopen weekend de verkoopovereenkomst met Washin7-eigenaar Frank Vekemans ondertekend. De nieuwe carwash komt op de plek van een voormalige VW-autoshowroom. Dit gebouw wordt gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe grote wasstraat.

Vekemans opende eerder al wasstraten in Eindhoven en Roosendaal. “Het nieuwe project moet nog mooier worden dan mijn eerdere panden”, zegt hij enthousiast. De ondernemer is blij dat het nu allemaal rond lijkt te komen. “De voorbereidingen zijn in volle gang. De overeenkomst is getekend en de bouwaanvraag is ook bijna klaar. Daarna kunnen we zo snel mogelijk beginnen aan de bouw.”

Concurrentie

Als alles volgens planning loopt, moet de nieuwe wasstraat rond de zomer van volgend jaar worden geopend. “De complete nieuwbouw moet dan klaar zijn. Binnenkort start de sloop van de oude VW-garage.” Hij verwacht dat de wasstraat die geplaatst gaat worden, ongeveer 50 meter lang zal worden. “Het wordt een groot bedrijf. Dat is ook goed voor de werkgelegenheid. In totaal werken er zo’n 40 mensen voor Washin7. Dit aantal zal dus snel vergroot worden.”

Vekemans is niet bang dat hij met de wasstraat in Bergen op Zoom gaat concurreren met zijn wasstraat op nog geen 20 kilometer afstand, in Roosendaal. “Natuurlijk raak ik wat klanten kwijt in Roosendaal. Maar het is goed om te horen dat veel trouwe klanten uit Bergen op Zoom komen en telkens naar Roosendaal reden om de auto te laten wassen bij ons.” Deze klanten ziet de ondernemer als ambassadeurs van zijn bedrijf.

“De groep uit deze stad kan nu weer anderen aanspreken om bij ons te komen wassen. Onze groei blijft daarom exponentieel. Het versterkt elkaar juist.” De wasstraat moet een echte aanwinst voor de stad worden. “We hebben goede contacten met de gemeente. Ook zij zijn erg blij met de komst van een nieuwe locatie in de binnenstad van Bergen op Zoom.”

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.