Karcher

Nieuwe Hoofd Verkoop bij carwash-afdeling Tokheim Service Groep

Tokheim Service Groep heeft een nieuwe Hoofd Verkoop bij de carwashdivisie. Torsten Noack, voorheen werkzaam voor Kärcher, verruilt zijn baan voor de positie bij Tokheim. In het kader van een joint venture neemt de Tokheim Service Groep de verkoop aan tankstations en de volledige service van Kärcher Car Wash-apparatuur in in totaal 28 landen in Europa en Afrika over.

Op 1 oktober was Tokheim Service Duitsland de eerste binnen de wereldwijde organisatie om te starten met de verkoop van carwash en het onderhouden ervan. Afgelopen maanden heeft de organisatie hard gewerkt om een groep mensen te verzamelen voor de verkoop, bouw en service van wasinstallaties. Nieuwe directeur van deze divisie is dus Torsten Noack. Hij is sinds 1993 actief in de autwasbranche. Sinds 2010 onderhield hij de key-accounts van Kärcher. Naast sales en management wordt hij ook verantwoordelijk voor enkele key-accounts bij Tokheim Service Groep.

Kärcher

De overeenkomst die de carwashproducent met Tokheim heeft, gaat over het hele productengamma met betrekking tot de carwash. Het gaat niet alleen om roll-overs voor auto’s, maar ook truckwashes, wasboxen en self carwash systemen. Het is de bedoeling dat met de samenwerking de positie van beide bedrijven wordt versterkt op zowel carwashgebied als de tankstationmarkt.

Tokheim gaf een tijd geleden aan enorm blij te zijn met de gesloten deal. “Kärcher staat bekend om de hoogwaardige producten op het gebied van professioneel wassen. Wij zijn heel sterk met onze dienstverlening in de brandstofmarkt. Voor iedereen is deze samenwerking een win-win situatie. Carwash-houders in de benzinestationsmarkt krijgen te maken met dalende bedrijfskosten en een hogere rentabiliteit”, aldus Baudouin de la Tour, CEO van Tokheim Service Groep.

Tokheim geeft een interessante workshop tijdens de Tankstation Vakbeurs 2017 op dinsdag 14 november in Expo Houten. Geïnteresseerden kunnen deze en andere workshops bijwonen door zich in te schrijven voor het evenement. Registreer nu!

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.