Herentals, Octopus, carwash, wasstraat

Carwash Octopus in Herentals breidt verder uit

Carwash Octopus in het Belgische Herentals investeert verder in uitbreiding van de wasstraat. Het bedrijf aan de straat Hemeldonk opende afgelopen week vijf wasboxen en vier nieuwe stofzuigplaatsen. Onder de wasboxen bevindt zich een extra grote voor campers en bestelbusjes. “Het begint geleidelijk aan volk te trekken”, aldus één van de medewerksters. 

De grote box van 11 bij 7 meter moet ook bestelbusjes en campers naar de wasstraat gaan trekken. “Het begint te lopen, veel mensen weten nog niet dat we over deze speciale wasbox beschikken”, zegt ze. De extra grote box is in de omgeving uniek. De nieuwe stofzuigerplaatsen bij de wasboxen zijn wel betalend gemaakt, in tegenstelling tot die bij de wasstraat. Dit komt ook omdat dat gedeelte van het bedrijf 24 uur per dag beschikbaar moet zijn.

Grote wasstraat

De wasstraat werd enkele jaren volledig vernieuwd. “Hij is bijna 60 meter lang, dus wel een flinke. Het loopt echt als een trein”, vertelt ze. Vanwege de lengte en alle uitbreidingen is het één van de grootste wasstraten uit de regio. Eerder dit jaar nog werd het aangrenzende pand verbouwd en omgedoopt tot Clean4You. Onder deze noemer wordt het interieur van auto’s gereinigd.

De wasboxen werden aan de grote gelegenheid toegevoegd, omdat er altijd mensen zijn die zelf hun auto willen schoonmaken. Ook daarvoor wil het bedrijf beschikbaar zijn. Tevens kunnen fietsen en motoren dus sinds kort terecht bij De Octopus.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.