DICO, Troisdorf, wasstraat

Tompoets breidt uit met nieuwe wasstraat in Purmerend

Autopoetsstation Tompoets gaat in Purmerend een nieuwe wasstraat bouwen. Het bedrijf is in de omgeving van de stad bekend van zijn poetsactiviteiten. Er wordt een volledig nieuwe wasstraat op industrieterrein Baanstee-Noord gebouwd, die volgend jaar rond augustus geopend moet worden. Het wasgedeelte krijgt een 39 meter lange kettingbaan van DICO en zal gaan opereren onder de naam Carwash4all. 

Onlangs werd de handtekening onder het contract gezet. Robin Gerhards, eigenaar van Tompoets, is zeer optimistisch over zijn nieuw te openen wasstraat. “Op papier klinkt het natuurlijk fantastisch, zo’n lange wasstraat met alles dat erbij komt. Ik ben erg benieuwd naar de praktijk.” Hij koos voor DICO door het all-in concept dat ze konden leveren. “Qua prijs-kwaliteit was ik wel heel tevreden door wat werd geboden. Daarnaast spraken DICO-eigenaren Jeroen en Theo mij wel aan.”

Ander verdienmodel

Gerhards maakt zich niet zoveel zorgen om de toestroom van klanten. “Ik richt me op een heel andere doelgroep dan de meeste. Ik hoef het straks niet zo te hebben van het commerciële wassen, omdat ik vooral veel klanten in de zakelijke markt bedien.” Met een wasstraat in Purmerend en nog een nieuwe die momenteel wordt gebouwd, wordt Carwash4all de derde grote wasstraat in de stad. “Ik ga de bedrijfsactiviteiten die ik nu deed dus uitbreiden met het wassen. Tompoets blijft voor mij de hoofdmoot.”

Niet alleen verhuist zijn bedrijf, het grootste gedeelte van zijn klanten gaan ook naar het industrieterrein waar zijn nieuwe wasgelegenheid komt. “Voorheen moesten we door de hele stad op verschillende locaties auto’s halen en brengen. Alle grote dealers vestigen zich bij ons in de buurt.” Als voorbeeld noemt hij garages van Renault, Volkswagen en Audi. “Doordat door de tien dealerschappen het aanbod constant blijft, kunnen wij ook door de dag heen blijven wassen.”

Afbeelding: concept van de nieuw te plaatsen wasstraat

Purmerend, wasstraat, Dico

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tompoets breidt uit met nieuwe wasstraat in Purmerend | CarwashPro
DICO, Troisdorf, wasstraat

Tompoets breidt uit met nieuwe wasstraat in Purmerend

Autopoetsstation Tompoets gaat in Purmerend een nieuwe wasstraat bouwen. Het bedrijf is in de omgeving van de stad bekend van zijn poetsactiviteiten. Er wordt een volledig nieuwe wasstraat op industrieterrein Baanstee-Noord gebouwd, die volgend jaar rond augustus geopend moet worden. Het wasgedeelte krijgt een 39 meter lange kettingbaan van DICO en zal gaan opereren onder de naam Carwash4all. 

Onlangs werd de handtekening onder het contract gezet. Robin Gerhards, eigenaar van Tompoets, is zeer optimistisch over zijn nieuw te openen wasstraat. “Op papier klinkt het natuurlijk fantastisch, zo’n lange wasstraat met alles dat erbij komt. Ik ben erg benieuwd naar de praktijk.” Hij koos voor DICO door het all-in concept dat ze konden leveren. “Qua prijs-kwaliteit was ik wel heel tevreden door wat werd geboden. Daarnaast spraken DICO-eigenaren Jeroen en Theo mij wel aan.”

Ander verdienmodel

Gerhards maakt zich niet zoveel zorgen om de toestroom van klanten. “Ik richt me op een heel andere doelgroep dan de meeste. Ik hoef het straks niet zo te hebben van het commerciële wassen, omdat ik vooral veel klanten in de zakelijke markt bedien.” Met een wasstraat in Purmerend en nog een nieuwe die momenteel wordt gebouwd, wordt Carwash4all de derde grote wasstraat in de stad. “Ik ga de bedrijfsactiviteiten die ik nu deed dus uitbreiden met het wassen. Tompoets blijft voor mij de hoofdmoot.”

Niet alleen verhuist zijn bedrijf, het grootste gedeelte van zijn klanten gaan ook naar het industrieterrein waar zijn nieuwe wasgelegenheid komt. “Voorheen moesten we door de hele stad op verschillende locaties auto’s halen en brengen. Alle grote dealers vestigen zich bij ons in de buurt.” Als voorbeeld noemt hij garages van Renault, Volkswagen en Audi. “Doordat door de tien dealerschappen het aanbod constant blijft, kunnen wij ook door de dag heen blijven wassen.”

Afbeelding: concept van de nieuw te plaatsen wasstraat

Purmerend, wasstraat, Dico

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.