Schuimwal, projector, wasstraat

Autowascentrum in Amsterdam plaatst projector op schuimboog voor extra beleving

Schuimwal, projector, wasstraat

In het kader van vernieuwing en beleving heeft Danny Elmers, bedrijfsleider van Tank- en autowascentrum Zwart in Amsterdam, een videoprojector voor zijn lavaboog geïnstalleerd. “Het is erg leuk om er mee te experimenteren. We kunnen er ook echt veel mee, de mogelijkheden zijn eindeloos”, zegt hij. Momenteel is het bedrijfslogo met een kleine boodschap te zien, wanneer de lavaboog aanspringt. “We zijn met veel meer ontwerpen bezig.”  

Elmers kwam op het idee op een trip in het verre buitenland. “Ze deden dat daar toen in een wasstraat en dat zette me aan het denken. Ik had het nog nooit eerder in Nederland gezien, dus ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en het eens in onze wasgelegenheid te testen”, legt Elmers uit. Hij krijgt veel positieve reacties van zijn bezoekers.

Feestdagen

De aankomende feestdagen wil de bedrijfsleider iets speciaals projecteren op de schuimboog. “We kunnen een kerstman projecteren met een fijne-feestdagentekst. Of we doen iets met vuurwerk en een goed nieuwjaar. Zoals gezegd, de mogelijkheden zijn eindeloos.” Uit de branche kreeg hij inmiddels ook al veel leuke reacties.

“Een grote wasstraatketen stuurde ons een bericht en ook een leverancier vindt het heel gaaf wat we hebben gedaan.” Het wascentrum is een belangrijk gedeelte voor de onderneming in Amsterdam. “We hebben een wasstraat van 30 meter, 2 wasmachines van Prontophot, 8 wasboxen en 17 stofzuigplaatsen”, somt hij op.

De projector werd aangeschaft voor ongeveer 1000 euro. “Ook hiervoor geldt dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Er zijn veel duurdere, maar ook wat goedkopere. Uiteraard is het wel belangrijk dat de projector waterdicht is”, zegt hij. Elmers hoopt met het idee andere ondernemers te inspireren ook een projector te plaatsen. “Ik ben benieuwd hoe het voor collega-wasbedrijven uitpakt”, vertelt hij enthousiast. Volgens hem is de projector de ultieme manier om klanten nog blijer te maken.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autowascentrum in Amsterdam plaatst projector op schuimboog voor extra beleving | CarwashPro
Schuimwal, projector, wasstraat

Autowascentrum in Amsterdam plaatst projector op schuimboog voor extra beleving

In het kader van vernieuwing en beleving heeft Danny Elmers, bedrijfsleider van Tank- en autowascentrum Zwart in Amsterdam, een videoprojector voor zijn lavaboog geïnstalleerd. “Het is erg leuk om er mee te experimenteren. We kunnen er ook echt veel mee, de mogelijkheden zijn eindeloos”, zegt hij. Momenteel is het bedrijfslogo met een kleine boodschap te zien, wanneer de lavaboog aanspringt. “We zijn met veel meer ontwerpen bezig.”  

Elmers kwam op het idee op een trip in het verre buitenland. “Ze deden dat daar toen in een wasstraat en dat zette me aan het denken. Ik had het nog nooit eerder in Nederland gezien, dus ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en het eens in onze wasgelegenheid te testen”, legt Elmers uit. Hij krijgt veel positieve reacties van zijn bezoekers.

Feestdagen

De aankomende feestdagen wil de bedrijfsleider iets speciaals projecteren op de schuimboog. “We kunnen een kerstman projecteren met een fijne-feestdagentekst. Of we doen iets met vuurwerk en een goed nieuwjaar. Zoals gezegd, de mogelijkheden zijn eindeloos.” Uit de branche kreeg hij inmiddels ook al veel leuke reacties.

“Een grote wasstraatketen stuurde ons een bericht en ook een leverancier vindt het heel gaaf wat we hebben gedaan.” Het wascentrum is een belangrijk gedeelte voor de onderneming in Amsterdam. “We hebben een wasstraat van 30 meter, 2 wasmachines van Prontophot, 8 wasboxen en 17 stofzuigplaatsen”, somt hij op.

De projector werd aangeschaft voor ongeveer 1000 euro. “Ook hiervoor geldt dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Er zijn veel duurdere, maar ook wat goedkopere. Uiteraard is het wel belangrijk dat de projector waterdicht is”, zegt hij. Elmers hoopt met het idee andere ondernemers te inspireren ook een projector te plaatsen. “Ik ben benieuwd hoe het voor collega-wasbedrijven uitpakt”, vertelt hij enthousiast. Volgens hem is de projector de ultieme manier om klanten nog blijer te maken.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.