Carwashprogramma van de Tankstation Vakbeurs compleet

Het carwashprogramma van de Tankstation Vakbeurs is compleet. Voor ondernemers uit de autowasbranche is er een uitgebreid programma met diverse workshops, een discussieforum en een Carwash Expo Tour. Schrijf daarom nu in voor de Tankstation Vakbeurs die plaatsvindt op dinsdag 14 november in Expo Houten.

Het carwashprogramma bestaat onder meer uit:

  • Een discussieforum over de toekomst van de autowasbranche
  • Een uitgebreide Carwash Expo Tour (deze is inmiddels vol)
  • Een workshop over de nieuwe regels voor ontslagrecht en arbeidscontracten
  • De carwash-ervaringen van Rob Kamphues, waarbij hij tevens prominenten uit de sector interviewt
  • Bekijk het volledige workshopprogramma

Ontmoetingsruimte

We hebben dit jaar op de beursvloer ook twee afgesloten ontmoetingsruimtes. Deze kunnen bezoekers en standhouders gebruiken om afspraken in te organiseren, die meer rust behoeven. De ruimtes zijn te reserveren op de beursdag zelf bij de informatiebalie in de lobby.

We nodigen je van harte uit om ook deel te nemen aan dit jaarlijkse evenement voor de carwash- en tankstationsector. Registreer je nu voor toegang tot de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november 2017 in Expo Houten.

Auteur: Tom van Gurp

Tom van Gurp is de vaste redacteur voor vakblad TankPro en schrijft ook regelmatig over ontwikkelingen in de autowasbranche voor vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.