Axipoint

Axipoint presenteert pvc-passystemen voor carwashondernemers

Offline carwashmarketing bedrijf Axipoint presenteert een nieuw passysteem voor zowel carwashes als tankstations tijdens de Tankstation Vakbeurs. Het bedrijf is bij veel ondernemers vooral bekend van de kortingsbonnen die al zo’n zeven jaar worden gemaakt en heeft sinds kort de nieuwe dienst gelanceerd. “Veel mensen zijn er heel enthousiast over. We zijn dan ook erg concurrerend in de mogelijkheden en prijs”, aldus Cees Visser, eigenaar van het bedrijf uit Uitgeest. 

Axipoint is dit jaar voor de tweede keer te vinden op de beurs en pakt een stuk grootser uit dan de vorige editie. “We hebben een grotere en meer zichtbare stand. Met vijf mensen ontvangen we bestaande en hopelijk ook veel nieuwe gebruikers van onze diensten”, vertelt Visser. Met het nieuwe passysteem kunnen nog makkelijker gegevens worden verzameld over de effectiviteit van bepaalde acties. “Onze kracht is altijd al geweest dat we veel informatie verzamelen en zo ook weten wat wel en wat niet werkt qua reclame.”

Verschillende stappen

Het nieuwe passysteem is leverbaar met en zonder chip. “Daarnaast zijn er ontwerpen in de vorm zoals de Albert Heijn het doet, een ‘klein pasje’, een soort bonuskaart voor aan de sleutelhanger.” Visser hanteert altijd drie stappen. De eerste stap is het opmaken van een pas. Daarna moet de pas gemaakt worden en een andere zeer belangrijke stap is volgens hem het promoten van acties. “Mensen moeten wel weten dat passen en kortingsacties er zijn. Daar kunnen we goed in adviseren.”

Door de zeven jaar ervaring heeft Visser inmiddels een goed inzicht in wat qua acties wel en niet werkt. “We overleggen altijd met de klant wat deze wil en zijn ook eerlijk als we ergens niet in geloven. Als we het doen, dan doen we het goed. Dat is onze overtuiging.” Het bedrijf bedient carwashes en tankstations op de Nederlandse en Duitse markt. Bezoek de stand met nummer A3-309 van Axipoint op de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november in Expo Houten. Registreer nu en ben erbij 14 november in Houten.

button, registratie, tvb

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Axipoint presenteert pvc-passystemen voor carwashondernemers | CarwashPro
Axipoint

Axipoint presenteert pvc-passystemen voor carwashondernemers

Offline carwashmarketing bedrijf Axipoint presenteert een nieuw passysteem voor zowel carwashes als tankstations tijdens de Tankstation Vakbeurs. Het bedrijf is bij veel ondernemers vooral bekend van de kortingsbonnen die al zo’n zeven jaar worden gemaakt en heeft sinds kort de nieuwe dienst gelanceerd. “Veel mensen zijn er heel enthousiast over. We zijn dan ook erg concurrerend in de mogelijkheden en prijs”, aldus Cees Visser, eigenaar van het bedrijf uit Uitgeest. 

Axipoint is dit jaar voor de tweede keer te vinden op de beurs en pakt een stuk grootser uit dan de vorige editie. “We hebben een grotere en meer zichtbare stand. Met vijf mensen ontvangen we bestaande en hopelijk ook veel nieuwe gebruikers van onze diensten”, vertelt Visser. Met het nieuwe passysteem kunnen nog makkelijker gegevens worden verzameld over de effectiviteit van bepaalde acties. “Onze kracht is altijd al geweest dat we veel informatie verzamelen en zo ook weten wat wel en wat niet werkt qua reclame.”

Verschillende stappen

Het nieuwe passysteem is leverbaar met en zonder chip. “Daarnaast zijn er ontwerpen in de vorm zoals de Albert Heijn het doet, een ‘klein pasje’, een soort bonuskaart voor aan de sleutelhanger.” Visser hanteert altijd drie stappen. De eerste stap is het opmaken van een pas. Daarna moet de pas gemaakt worden en een andere zeer belangrijke stap is volgens hem het promoten van acties. “Mensen moeten wel weten dat passen en kortingsacties er zijn. Daar kunnen we goed in adviseren.”

Door de zeven jaar ervaring heeft Visser inmiddels een goed inzicht in wat qua acties wel en niet werkt. “We overleggen altijd met de klant wat deze wil en zijn ook eerlijk als we ergens niet in geloven. Als we het doen, dan doen we het goed. Dat is onze overtuiging.” Het bedrijf bedient carwashes en tankstations op de Nederlandse en Duitse markt. Bezoek de stand met nummer A3-309 van Axipoint op de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november in Expo Houten. Registreer nu en ben erbij 14 november in Houten.

button, registratie, tvb

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.