Ger Loogman

Gedeputeerde provincie Noord-Holland bezoekt Loogman

Jaap Bond, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, bracht 10 november een bezoek aan de locatie van Loogman in de gemeente Aalsmeer. Bond is onder andere verantwoordelijk voor Economische Zaken, hij bracht een bezoek aan alle winnaars van de verkiezen Beste Onderneming van Noord-Holland. Het bezoek werd afgelegd samen met wethouder Ad Verburg, Economische Zaken van Aalsmeer en Hermen de Graaf, lid van de Provinciale Staten. 

Verburg is erg trots op Loogman, die zijn bedrijf wederom positief op de kaart zette door de prijs in de wacht te slepen. Volgens het lokale medium 0297 is De Loogman Groep na de bedrijven Dutch Flower Group en Waterdrinker het derde Aalsmeerse bedrijf in vijf jaar dat de titel beste Onderneming van Noord-Holland heeft gewonnen. De organisatie van een lokale verkiezing van Aalsmeer had Loogman voorgedragen voor de provinciale verkiezing, nadat hij werd benoemd tot Onderneming van het Jaar in de Noord-Hollandse plaats.

Comfort Lane

Afgelopen mei werd het bedrijf van Loogman winnaar van verkiezing Beste Onderneming van Noord-Holland (OVNH). Een van de redenen dat uiteindelijk Ger won, is de Comfort Lane, het tanken op de lopende band, een idee van hem. Hij gaf tijdens de verkiezingsavond aan dat er interesse voor het idee is vanuit het buitenland. Hij werd beoordeeld op innovatie en diverse andere aspecten van het ondernemen. De speciale tankdienst die hij invoerde, kwam goed van pas op dat gebied.

Loogman Tanken en Wassen heeft sinds juli een Febo-vestiging in het filiaal in Aalsmeer. Door altijd wat anders te doen dan de concurrentie hoopt Loogman nog lang te blijven bestaan. Hij heeft onder meer vestigingen in Aalsmeer, Lelystad, Utrecht en Rotterdam. Naast het tanken en wassen heeft hij ook een golfbaan en een brasserie.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.