Carwash Druten, sinterklaas

Carwash Druten: ‘We merken dat evenementen heel goed werken in de wasstraat’

Carwash Druten stond 24 november op zijn kop volgens eigenaar Marien Verhaaf. Naar aanleiding van het artikel over Sinterklaas nam hij contact met ons op. Trots toonde hij de foto’s van een zeer druk bezocht evenement. “We zijn nu al bezig om het volgende evenement te plannen, we merken een enorme boost in bezoekers tijdens dergelijke feestelijkheden.” Hij denkt gemiddeld zo’n twintig tot dertig procent meer wassers te krijgen tijdens een evenement.  

Verhaaf begon vorig jaar met het organiseren van thematische evenementen in de wasstraat. “We merkten toen al gelijk dat het heel erg goed aansloeg en besloten dus om meer te gaan doen. Het volgende evenement staat op de planning: Carwash on Light. We maken er een soort kerstshow van, verlichten de hele wasstraat met allerhande kerstverlichting, dit zijn we momenteel aan het opbouwen.”

Carwash Pietendisco

De carwash bemoeit zich niet met alle Randstad-perikelen, de pieten in de carwash zijn gewoon zwart. “De kinderen genoten heel erg. We hadden een dj ingehuurd en alle lichten in de wasstraat stonden op discostand. Van 16:00 tot 19:00 uur werden de kinderen vermaakt”, zegt hij. Er kwamen zeer veel positieve reacties binnen. De actie werd aangekondigd middels een groot spandoek op het terrein en via de eigen sociale media. “Dat werkt wel heel goed.”

Verhaaf is bezig om volgend jaar nog meer evenementen te organiseren. Momenteel wordt gebrainstormd over Pasen en Koningsdag. “We organiseren ook regelmatig bijvoorbeeld een ladiesday met een speciaal marktje erbij. Ook hebben we een kindercarwashdag en een Italia-event.” Naast het kerstevent komt er ook nog een dag voor goede doelen aan. “Een deel van onze opbrengst schenken we dan aan het goede doel.”

Enkele foto’s van de Pietendisco:

Carwash Druten, sinterklaas

Carwash Druten, sinterklaas

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.