Pro, carwash, Epe, istobal, eenzet

Fotoalbum: Eerste dag van Pro Carwash in Epe

Pro, carwash, Epe, istobal, eenzet

Het eerste wascentrum van Epe opende afgelopen weekend haar deuren. Pro Carwash is niet alleen bijzonder door de mascotte die het bedrijf meteen in het leven heeft geroepen. De wasstraat zelf is bovendien de eerste die door Eenzet Carwash werd opgeleverd, die volledig is uitgevoerd in de kleur zwart.

Dat de wasstraat gelijk echt compleet is, laten onderstaande foto’s wel zien. Vip-programma’s, detailing, dogwash en zelfs het textielwassen, alles is bij de opening gelijk aanwezig en te gebruiken. De wasboxen zijn geschikt voor normale voertuigen, maar ook voor hogere busjes. Daar is op het stofzuigerplein ook over nagedacht. De onoverdekte stofzuigplaatsen zijn zo gemaakt dat ook hogere voertuigen van binnen gereinigd kunnen worden.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.