Van Gurp

Broers Van Gurp openen nieuwe waslocatie in Wijhe

De verhuizing is achter de rug, de wasgelegenheid weer up and running. De broers Van Gurp hebben onlangs hun nieuwe bedrijf in Wijhe in gebruik genomen en vierden afgelopen weekend gelijk met een leuke actie het 30-jarig jubileum van de zaak. “Dertig procent korting op een wasprogramma naar keuze”, zegt Eric van Gurp, een van de eigenaars van het garagebedrijf met wasgelegenheid. 

Nog niet bij iedereen is de verhuizing helemaal bekend. “Het aantal bezoekers kan nog wel beter, maar we gaan er vanuit dat dit snel gaat gebeuren”, aldus Van Gurp. Sinds twee weken is de gereviseerde Washtec Softcare Pro in gebruik genomen. “We hebben een extra hoog model waardoor we voertuigen tot 2,90 hoog kunnen wassen”, zegt hij.

Betere locatie

De nieuwe locatie bevindt zich op een betere plek dan de vorige, ook het tankstation is meeverhuisd naar de nieuwbouw. “We hebben een nieuw contract met TinQ, wederom vervullen ze een aantrekkende functie voor het verkeer. Daarnaast zitten we nu aan een drukkere weg, de bereikbaarheid is een stuk gunstiger. We verwachten dat het ook daardoor beter gaat lopen.” De oude locatie was volgens Van Gurp wel aan vervanging toe. “Het voldeed niet meer aan alle eisen, opknappen was duurder dan nieuwbouw, dus de keuze was snel gemaakt”, lacht hij.

Naast het tankstation en de wasgelegenheid hebben de broers een autogarage en een busbedrijf. De nieuwe locatie biedt plaats aan alle bedrijfsactiviteiten. “We hebben extra grote XL-wasboxen aangeschaft, zodat ook bussen en trucks gewassen kunnen worden. Dat komt natuurlijk goed uit in combinatie met ons busbedrijf.”

Buswassen, Van Gurp,

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.