Tankstation Vakbeurs, Suzanne Huisman, BBRV

‘Saamhorigheid binnen BBRV fantastisch om mee te maken’

De Belgische carwashmarkt kende een bewogen jaar. De markt verschilt op veel punten van de Nederlandse markt en er gebeuren regelmatig praktijken die niet door de beugel kunnen. Suzanne Huisman en enkele andere ondernemers waren de wanpraktijken zat. De Belgische Beroepsvereniging Reiniging Voertuigen werd opgericht en moet een soort Bovag voor onze zuiderburen gaan worden. Suzanne Huisman blikt terug op een bewogen jaar. 

Column – 2017 is voor mij een heel goed jaar geweest, eentje om te herinneren en te koesteren. Het was een jaar vol nieuwe wendingen, volle kracht vooruit en verrassingen na elke bocht. Het belangrijkste moment was de oprichting van de BBRV. De saamhorigheid en collegialiteit die de collega’s in België toonden en nog tonen, is fantastisch om mee te maken.

Ook ben ik erg dankbaar voor de (internationale) contacten die dit jaar mij heeft gebracht. Het opent mijn wereld en geeft me mogelijkheden die mijn fantasie ver te boven gaat. De bezochte beurzen waren telkens een gezellig samenkomen en zeer leerzaam.

Voor Blinkie is 2017 vooral een jaar van verandering geweest. Het eerste deel hebben we ons gefocust op het neerzetten van een automatisch betaalsysteem en dit is uiteindelijk een volledig nieuw kassasysteem en backoffice geworden. Een grote verandering voor ons maar ook voor onze klanten. Gelukkig is deze grote stap in de toekomst goed onthaald en kijken we vol verwachting uit naar 2018

2018: een vooruitblik

Ik kan alleen maar wensen dat 2018 net zo spannend, leuk en verrassend wordt als 2017. Voor Blinkie willen we ons nieuwe systeem verder uitbreiden en misschien al de plannen voor deel drie verder uitwerken.

Voor de BBRV zie ik het positief in. Als we de vibe van nu vasthouden, komt het zeker goed. 2018 zal het jaar worden waarin we gaan groeien en ons sterker maken om zo nog meer voet aan de grond te krijgen op de verschillende fronten die we willen aandoen. Ook beginnen de plannen voor een eerste ledenbijeenkomst zich te vormen en zijn er al stappen gezet naar een aspect dat veel werkgevers bezighoudt. De saamhorigheid en motivatie die vanuit het bestuur en de eerste leden komt, gaat ervoor zorgen dat carwashes in België erop vooruitgaan op alle vlakken.

Ik persoonlijk hoop bij veel collega’s in binnen- en buitenland op bezoek te kunnen gaan, zodat we van elkaar kunnen leren. Ik wens uiteraard alle collega’s een enorm goed wasjaar toe, vol nieuwe plannen en de mogelijkheden om hun dromen te realiseren.

Lees ook:
Philippe de Backer: We gaan de carwash-sector weer eerlijk maken
BBRV sluit overeenkomst om overtredingen in carwash tegen te gaan
Nieuwe Belgische branchevereniging strijdt tegen illegale handwassers

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.