Wassen, Shell, Druten

Perfect Carwash breidt uit naar Sint Isidorushoeve

Hulshof Olie uit Haaksbergen heeft het BrandOil-tankstation met carwash in Sint Isidorushoeve overgenomen. Het tankstation gaat verder onder de naam Netto Tank, het wasgedeelte onder de naam Perfect Carwash. Het bedrijf blijft aan de weg timmeren en is inmiddels steeds meer in de gehele regio te vinden. 

Op carwash-gebied bedient Hulshof Olie de wasser onder de naam Perfect Carwash. Het bedrijf heeft naast de vier locaties waar het mee startte in Haaksbergen, ook carwashes in Hengelo, Enschede, Groenlo, Overdinkel en Doetinchem. In Duitsland is inmiddels ook de eerste vestiging geopend. In Gronau is Perfect Carwash inmiddels ook te vinden.

Carwash

Op het gebied van auto’s wassen wil Hulshof met Perfect Carwash een duurzame uitstraling creëren. Volgens Haaksbergen Actueel wordt op alle waslocaties gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, iets dat steeds meer te zien is in de branche. Ook qua watergebruik staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het grootste gedeelte van het water wordt opgevangen en gezuiverd om opnieuw gebruikt te worden en het milieu zo weinig mogelijk te belasten.

Op de nieuwe locatie in Sint Isidorushoeve staat een roll-over. Aan de Westsingel staat een extra hoge roll-over, een Truckwash voor vrachtwagens en bijzondere grote voertuigen en zijn er wasboxen. Aan de Textielstraat is een wasstraat aangelegd en zijn er ook wasboxen om zelf de auto te wassen. Vooral voor de bewoners van nieuwbouwwoningen in Haaksbergen is dat erg handig. Zij mogen door geschieden rioleringssystemen de auto niet meer zelf op straat wassen.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.