Hendrew Loman Dos Santos, Heteren, Carwash Loman

Stemmen op Carwash Loman voor ondernemersprijs Rabobank van start gegaan

Ieder kwartaal roept Rabobank een ondernemer uit tot ‘Starter van het kwartaal’. De vier genomineerden maken vervolgens kans op de titel ‘Starter van het jaar’. Eerder maakten we al bekend dat starter en carwash-ondernemer Hendrew Loman Dos Santos een periodetitel in de wacht sleepte in de regio Oost-Betuwe. Nu alle genomineerde ondernemers bekend zijn, is het tijd om te stemmen.

Via de volgende link kan gestemd worden op de genomineerde ondernemers. “Tussen 15 en 28 januari kunnen mensen op me stemmen. Degene die uiteindelijk de meeste stemmen krijgt, wint de titel. We blijven innoveren en hopen dan ook dat mensen op ons stemmen. Momenteel wordt er gebouwd aan weer een nieuwe toevoeging aan onze wasstraat”, aldus Loman Dos Santos.

Positief

Loman Dos Santos denkt dat hij wel een goede kans maakt op de prijs. “Het gaat goed met de zaken, we hebben niets te klagen. Vanaf het eerste moment doen we het eigenlijk al beter dan we hadden verwacht. Tot nu toe voeren we meer wassingen uit dan in eerste instantie werd verwacht”, zegt hij tussen de wassingen door. Veel mensen zijn zeer positief over zijn wasbedrijf, laat hij verder weten. “Er komen nog enkele leuke acties aan met ondernemers uit de regio.”

De luxe uitstraling van de wasgelegenheid wordt binnenkort nog meer kracht bijgezet door het plaatsen van drie luxe wasboxen. “Wat we besteld hebben hoort bij de top van Nederland. Ze zijn nu bezig met de elektriciteit, in februari wordt alles opgeleverd qua techniek door Eenzet Carwash.” De ondernemer heeft net als bij Kuzee in Zeeland boxen met bodemreiniging geplaatst. Ook de actieve schuimoptie is genomen. “Wat helemaal tof wordt, is dat klanten middels bluetooth straks hun eigen muziek kunnen afspelen tijdens het wassen.”

Lees ook:

Foto: De wasboxen in aanbouw

Wasboxen, Loman, Eenzet, Istobal

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.