Carwash Druten, wasstraat

Foto-album: Door de wasstraat bij Carwash Druten

Tijdens het bezoek aan Carwash Druten laat ondernemer Marien Verhaaf graag de ins en outs van zijn wasgelegenheid zien. In de duo-ontmoeting met Caramba komt ook de chemie uitgebreid aan bod. Beide partijen zijn trots op wat ze doen en willen dit dan ook graag laten zien. Van een enorm opgeruimde technische ruimte tot de wasstraat zelf, CarwashPro krijgt het te zien. 

Verhaaf laat allereerst zijn vitrine voor de toekomst zien, terwijl medewerkers bezig zijn om een auto van binnen en van buiten schoon te maken. Caramba toont de ondernemer een nieuw middeltje dat metaalrestjes uit velgen onttrekt. Hierdoor kleurt een velg na het aanbrengen paars en wordt deze nog beter schoon. Ook de redactieauto ontkomt niet aan het premiumprogramma met Glanspantser. Bekijk de foto’s hieronder:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.