Bling Bling, Bunschoten, HDR, Carwash

Fotoalbum: Opening Bling Bling Bunschoten-Spakenburg

De feestelijke opening van het grote wascentrum Bling Bling in Bunschoten-Spakenburg werd door veel genodigden en mensen uit de omgeving bezocht. Het was volgens een van de eigenaars, Ad Beukers, dan ook precies wat het dorp nodig had. “Eén plek voor alle brandstoffen en voor het reinigen van voertuigen.”

Inwoner en ondernemers van het Utrechtse dorp kunnen vanaf heden dus terecht voor de benodigde brandstoffen, maar ook voor een schoon voertuig en zelfs aan de inwendige mens is gedacht, het bedrijf heeft een grote bakery waar op ieder moment van de dag wat lekkers te halen is. CarwashPro woonde de opening bij en maakte de volgende fotoreportage:

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.