Carwash Druten, sinterklaas

Carwash Druten genomineerd voor prijs van Rabobank

Carwash Druten, sinterklaas

Marien Verhaaf, eigenaar van Carwash Druten is door het dolle, hij is genomineerd voor de Rabobank talent award in de regio Maas & Waal. Woensdag kreeg hij te horen dat hij bij de laatste drie bedrijven zit, de titel komt in zicht. “Super om genomineerd te zijn, het is een stukje erkenning dat je voor je harde werk krijgt”, zegt Verhaaf trots.

Binnenkort wordt zijn bedrijf bezocht door een vakjury en mag hij pitchen waarom juist Carwash Druten de prijs in de wacht zou moeten slepen. De jury let vooral op het ondernemerschap, de bedrijfsvoering, visie, strategie, innovaties, communicatie, MVO, sales en marketing en HRM beleid – mensgerichtheid/scholing. Dinsdag 6 november vindt de feestelijke bekendmaking plaats op een middelbare school in Druten.

Kinderwasstraat

Qua creativiteit en communicatie zit het bij Verhaaf wel goed. Vele ondernemer zien Carwash Druten als een voorbeeld als het gaat om creative acties verzinnen om meer mensen naar de carwash te krijgen. Eén van de acties die hij bijvoorbeeld doet, is het organiseren van een kindercarwash. 14 Juli organiseert hij samen met een ondernemer die voor clown speelt en andere activiteiten voor kinderen regelt, een speciaal evenement gericht op de kinderen van de wassers.

“We hebben samen een wasstraat nagemaakt van pvs-pijpen, deze staat bij ons op het terrein. Kinderen kunnen zo met een skelter door deze kindercarwash rijden”, zegt hij lachend. Het is de tweede keer dat hij het evenement organiseert, vorige editie was volgens hem een groot succes. “Er kwamen veel mensen op af. We hebben die dag namelijk ook nog wat springkussens op het terrein, daarnaast kunnen kinderen geschminkt worden. Het is een mooie dag die in het teken van kinderen staat.”

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Druten genomineerd voor prijs van Rabobank | CarwashPro
Carwash Druten, sinterklaas

Carwash Druten genomineerd voor prijs van Rabobank

Marien Verhaaf, eigenaar van Carwash Druten is door het dolle, hij is genomineerd voor de Rabobank talent award in de regio Maas & Waal. Woensdag kreeg hij te horen dat hij bij de laatste drie bedrijven zit, de titel komt in zicht. “Super om genomineerd te zijn, het is een stukje erkenning dat je voor je harde werk krijgt”, zegt Verhaaf trots.

Binnenkort wordt zijn bedrijf bezocht door een vakjury en mag hij pitchen waarom juist Carwash Druten de prijs in de wacht zou moeten slepen. De jury let vooral op het ondernemerschap, de bedrijfsvoering, visie, strategie, innovaties, communicatie, MVO, sales en marketing en HRM beleid – mensgerichtheid/scholing. Dinsdag 6 november vindt de feestelijke bekendmaking plaats op een middelbare school in Druten.

Kinderwasstraat

Qua creativiteit en communicatie zit het bij Verhaaf wel goed. Vele ondernemer zien Carwash Druten als een voorbeeld als het gaat om creative acties verzinnen om meer mensen naar de carwash te krijgen. Eén van de acties die hij bijvoorbeeld doet, is het organiseren van een kindercarwash. 14 Juli organiseert hij samen met een ondernemer die voor clown speelt en andere activiteiten voor kinderen regelt, een speciaal evenement gericht op de kinderen van de wassers.

“We hebben samen een wasstraat nagemaakt van pvs-pijpen, deze staat bij ons op het terrein. Kinderen kunnen zo met een skelter door deze kindercarwash rijden”, zegt hij lachend. Het is de tweede keer dat hij het evenement organiseert, vorige editie was volgens hem een groot succes. “Er kwamen veel mensen op af. We hebben die dag namelijk ook nog wat springkussens op het terrein, daarnaast kunnen kinderen geschminkt worden. Het is een mooie dag die in het teken van kinderen staat.”

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.