Mister, Car Wash

Mister Car Wash neemt vier wasgelegenheden over

Mister Car Wash heeft vier locaties overgenomen van Clean Machine Car Wash. Het bedrijf vergroot daarmee de aanwezigheid in Albuquerque in de Amerikaanse staat New Mexico. Door de overname heeft het bedrijf een totaal van elf locaties in de omgeving van de stad.

Het bedrijf heeft nu zes full service wasgelegenheden en vijf express locaties waaronder degene die nieuw werd gebouwd en in februari van dit jaar werd geopend. “We zijn enorm blij dat we onze voetafdruk kunnen vergroten in Albuquerque en verwelkomen de medewerkers van het Clean Machine team bij onze Mister Car Wash familie”, zegt Joe Matheny, Vice President van operaties van Mister Car Wash. “Met deze nieuwe locaties kunnen we onze Unlimited Wash Club© leden en klanten nog meer bieden op het gebied van goed wassen en gratis stofzuigen.”

Mister Car Wash

Door de laatste aankopen heeft Mister Car Wash nu 257 carwashes in 21 verschillende staten, 11 van die locaties staan dus in de regio Albuquerque. Het hoofdkantoor van het bedrijf zit in Tucson in de Amerikaanse staat Arizona. Het merk wil zich onderscheiden op de pijlers kwaliteit, vriendelijkheid en commitment en echt een memorabele klantervaring creëren.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.