carwash, wassen,

Benny’s koopt land voor achtste carwash-locatie

Benny’s heeft een grote nieuw perceel van zo’n twee voetbalvelden groot in Baton Rouge in de Amerikaanse staat Louisiana aangeschaft. De keten heeft al zeven andere locaties elders in dezelfde stad zitten. Het aangeschafte perceel is bijna 4000 vierkante meter groot en gekocht voor ongeveer anderhalf miljoen dollar.

De keten is in handen van Justin Alford die het samen bezit met zijn vader Benny en zijn broer Jason. Ze geven aan dat het achter een Murphy olieservicestation tegenover een groot winkelcentrum zal komen. Dit centrum wordt momenteel gerenoveerd. Er komt een stoplicht bij de locatie wat het geheel nog toegankelijker zal maken.

Benny’s kocht het land van de nabestaanden van autodealer Price LeBlanc in een deal die afgelopen week bij de juiste instanties werd aangemeld. De nieuwe wasgelegenheid moet gaan lijken op de locatie aan Siegen Lane die enkele jaren geleden al werd geopend. De nieuwe wasgelegenheid moet werk verzorgden voor ongeveer dertig mensen. Over ongeveer een week stemt de East Baton Rouge planningscommissie over de plannen voor de ontwikkeling van de carwash, als alles goed gaat zou de nieuwe locatie volgend jaar moeten openen.

Benny’s

Het bedrijf opende in 1951 voor het eerst een carwash. Sindsdien is altijd geprobeerd om met behulp van onder andere technologie de beste kwaliteit aan klanten te kunnen bieden. Door de jaren heen zijn de verschillende services die het bedrijf biedt uitgebreid naar detailing, olievervangingen, inspecties van auto’s. Het carwashbedrijf blijft nog altijd groeien.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.