ondernemerschap, ondernemen, carwash

Mister Car Wash breidt verder uit in Colorado

Mister Car Wash heeft wederom bekendgemaakt enkele locaties over te hebben genomen. Het gaat om de overname van Keep-m-Clean Car Wash, bestaand uit twee express wasstraten in Colorado Springs, in de Amerikaanse staat Colorado.

“We zijn verheugd dat we het Mister Car Wash-merk in de omgeving van het levendige Colorado Springs kunnen uitbreiden”, aldus Ryan Darby, operationeel manager van Mister Car Wash in het westen van de Verenigde Staten. “Het goed presterende team achter Keep-m-Clean, heeft goed werk geleverd en een succesvol bedrijf opgezet in de regio van Colorado Springs. Deze overname past perfect binnen onze organisatie en zal er voor zorgen dat we consumenten nog beter kunnen bedienen in de staat Colorado.”

Mister Car Wash

Door deze laatste overname heeft Mister Car Wash momenteel 264 carwashes in 21 verschillende staten van Amerika, met deze twee wasstraten komt het totale aantal in de staat Colorado op vier. Het hoofdkantoor van het carwashconcern bevindt zich in Tucson in de staat Arizona. Het merk wil staan voor kwaliteit, vriendelijkheid een het commitment om een memorabele experience te verzorgen voor consumenten.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mister Car Wash breidt verder uit in Colorado | CarwashPro
ondernemerschap, ondernemen, carwash

Mister Car Wash breidt verder uit in Colorado

Mister Car Wash heeft wederom bekendgemaakt enkele locaties over te hebben genomen. Het gaat om de overname van Keep-m-Clean Car Wash, bestaand uit twee express wasstraten in Colorado Springs, in de Amerikaanse staat Colorado.

“We zijn verheugd dat we het Mister Car Wash-merk in de omgeving van het levendige Colorado Springs kunnen uitbreiden”, aldus Ryan Darby, operationeel manager van Mister Car Wash in het westen van de Verenigde Staten. “Het goed presterende team achter Keep-m-Clean, heeft goed werk geleverd en een succesvol bedrijf opgezet in de regio van Colorado Springs. Deze overname past perfect binnen onze organisatie en zal er voor zorgen dat we consumenten nog beter kunnen bedienen in de staat Colorado.”

Mister Car Wash

Door deze laatste overname heeft Mister Car Wash momenteel 264 carwashes in 21 verschillende staten van Amerika, met deze twee wasstraten komt het totale aantal in de staat Colorado op vier. Het hoofdkantoor van het carwashconcern bevindt zich in Tucson in de staat Arizona. Het merk wil staan voor kwaliteit, vriendelijkheid een het commitment om een memorabele experience te verzorgen voor consumenten.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.