H2O Bleiswijk, carwash, Martin van Poortvliet, wasstraat,

Fotoalbum: Eén week H2O Autowas in Bleiswijk

Het nieuwste filiaal van H2O Autowas in Bleiswijk is speciaal. Het is de langste wasstraat van Nederland en staat in de top drie van Europa. Een week na de opening van het nieuwe prestige project van ondernemer Martin van Poortvliet bezoekt CarwashPro de locatie. Meest opvallend is natuurlijk de lengte van de wasstraat die met 66,20 meter de langste is van Nederland.

Martin van Poortvliet is trots op de nieuwste vestiging van H2O Autowas in Bleiswijk. Samen met zijn compagnon Hans Lenting werd gekozen voor een combinatie van onderdelen van leveranciers Holz en Christ. Het gekleurde schuim is een toevoeging waar de klanten volgens de ondernemer echt blij van worden. Check de foto’s hieronder:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.