Peter van der Veen, WashTec, Matz Carwash

Fotoalbum: Matz Carwash Zutphen

Bij de nieuwste wasstraat van Martin Kniest in Zutphen ligt de nadruk nog meer op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Matz Carwash Zutphen werd onlangs geopend en trekt nu al volop bezoekers. “Ik verdeel nu mijn aandacht tussen beide locaties. Tot grote hilariteit van sommige vrienden ben ik ook regelmatig met een hogedruk spuit bij de voorwas te vinden, het autowassen is echt mijn passie”, legt hij uit. Dat is goed te zien aan de professionele uitstraling die de nieuwe wasstraat heeft.

Voor de leverancier van de wasstraat, WashTec, is het ook een prestige project. De nieuwste compactere wasstraat met lineaire technologie werd geplaatst. “We kunnen met de machine op een korter vloeroppervlakte auto’s beter schoonmaken. De borstels lopen mee met het voertuig”, legt Peter van der Veen van WashTec uit. Hij laat tijdens een korte rondleiding de verschillende onderdelen van de wasstraat zien, voor en achter de schermen.

Lees ook: Maatschappelijk ondernemen staat centraal bij Matz Carwash Zutphen

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.